Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă achiziţie importantă pentru Petrolul! Ploieştenii au luat un internaţional cu 48 de meciuri în naţionala ţării sale

O nouă achiziţie importantă pentru Petrolul! Ploieştenii au luat un internaţional cu 48 de meciuri în naţionala ţării sale

Liga 2

Comentarii

Petrolul continuă să se întărească pentru sezonul viitor. Ultima achiziţie este Petru Racu, un fundaş central experimentat din Republica Moldova.

Petru Racu va juca în sezonul viitor la Petrolul Ploieşti şi va lupta pentru a obţine promovarea cu gruparea de pe Ilie Oană. Stoican va miza deja pe fundaşul moldovean în stagiul de pregătire din Turcia.

Racu este internaţional al Republicii Moldova. Are 48 de selecţii pentru naţionala ţării sale şi un gol marcat. În sezonul trecut el a evoluat în Azerbaidjan la Neftchi Baku. Rămas liber de contract la 1 iulie, Petru se va alătura ”lupilor galbeni”.

În cariera sa el a mai trecut pe la Sheriff Tiraspol, Norrkoping şi Mypa printre altele. În 2017 a evoluat şi la Milsami Orhei, formaţia pe care FCSB o va întâlni joi în Europa.

Lotul cu care Petrolul pleacă în cantonamentul din Turcia:

Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi (portari), Alves da Silva Walace, Sergiu Arnăutu, Ştefan Bărboianu, Mario Bratu, Ionuţ Cioinac, Octavian Cracea, Robert Enache, Antoniu Manolache, Laurenţiu Marinescu, Mădălin Mihăescu, Alexandru Munteanu, Petru Racu, Cristian Sîrghi, Cătălin Ştefănescu, Ştefan Ştefanovici, Ianis Stoica, Valentin Ţicu, Alexandru Şaim Tudor şi Alexandru Zaharia (jucători de câmp).

Afla mai multe despre: petru racupetrolul 

viewscnt
Articole similare