Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă achiziţie pentru FC Botoşani. Echipa lui Marius Croitoru s-a despărţit în acelaşi timp de 3 jucători

O nouă achiziţie pentru FC Botoşani. Echipa lui Marius Croitoru s-a despărţit în acelaşi timp de 3 jucători

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a anunţat, marţi, că s-a despărţi de trei jucători şi că l-a transferat pe fundaşul central ivorian Ulrich Meleke (21 ani).

Un nou fundaş la FC Botoşani

Lotul FC Botoşani s-a reunit, luni, pentru a efectua vizita medicală şi testul COVID-19 înainte de a demara pregătirile returului acestui sezon competiţional al Ligii 1, care va debuta pe 12 ianuarie. În acastă pauză competiţională, Marius Croitoru a renunţat la trei jucători care în acest sezon au evoluat foarte puţin şi care nu au reuşit să devină titulari în echipă: mijlocaşul David Babunski, fundaşul francez Baba Toure şi atacantul grec Minas Chalkiadakis.

La capitolul veniri, singura certitudine este fundaşul central ivorian Ulrich Meleke (21 ani), care a semnat deja cu FC Botoşani şi va ajunge înainte de plecarea în cantonament.

În 2 ianuarie, lotul condus de Marius Croitoru va pleca într-un stagiu de pregătire centralizat la Timişoara. În alegerea acestei zone a contat foarte mult vremea mai caldă care se va înregistra în următoarea perioadă în Banat, dar şi faptul că faţă de Moldova, în vestul ţării sunt mult mai multe echipe din primele două ligi, cu care elevii lui Marius Croitoru îşi vor putea măsura forţele.

Prima partidă din retur pentru roş-alb-albaştri va fi pe teren propriu, la 14 ianuarie, contra formaţiei FC Argeş.

Afla mai multe despre: fc botosani liga 1 marius croitoru 

viewscnt
Articole similare