Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă afacere făcută de Viitorul cu FCSB. Pentru ce jucători va primi 2,5 milioane de euro

O nouă afacere făcută de Viitorul cu FCSB. Pentru ce jucători va primi 2,5 milioane de euro

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a anunţat că a ajuns la un acord cu Gică Hagi pentru răscumpărarea procentelor pe care Viitorul le are din eventualele transferuri ale lui Florin Tănase, Dragoş Nedelcu, Romario Benzar şi Florinel Coman. FCSB va plăti nu mai puţin de 2,5 milioane de euro.

Gigi Becali şi Gică Hagi continuă să facă afaceri, chiar dacă nu-şi mai vorbesc din momentul în care FCSB a contestat la TAS titlul luat de Viitorul. Omul de afaceri din Pipera susţine că va plăti o sumă în plus pentru a avea 100% din drepturile federative ale jucătorilor transferaţi de la Viitorul.

Campioana României a păstrat câte 20% din drepturile federative ale fiecăruia dintre cei patru jucători, iar patronul FCSB spune că urmează să vireze 2,5 milioane de euro în conturile Viitorului în schimbul acestor procente. Negocierile s-au purtat prin intermediari, spune Becali, ceea ce confirmă faptul că încă nu s-a împăcat cu naşul său.

”M-am înţeles cu Hagi. Plătesc 2,5 milioane de euro pentru răscumpărarea procentelor pentru Coman, Benzar, Nedelcu şi Tănase. Nu am vorbit direct cu Hagi, ci prin intermediul impresarului. Am fost anunţat azi că Hagi şi-a dat acordul. Am făcut lucrul ăsta pentru că am mare încredere că pot lua bani mulţi pe Florinel Coman”, a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulflorin tanasegica hagi 

viewscnt
Articole similare