Experiențe împreună.
You are here:

O nouă "colonie"! Clubul din Serie A transferă 3 români dintr-un foc. Mutări de peste 10 milioane de euro

O nouă "colonie"! Clubul din Serie A transferă 3 români dintr-un foc. Mutări de peste 10 milioane de euro

Serie A

Comentarii

România poate avea o nouă "colonie" la un club din Serie A, după ce Valentin Mihăilă, Dennis Man şi Reinaldo Radu au retrorgadat cu Parma. Cagliari are pe lista de dorinţe trei jucători români de naţională, care ar putea juca pe Sardegna Arena în noul sezon.

Răzvan Marin pare să fi deschis o "uşă" pentru fotbaliştii români la Cagliari, acolo unde mijlocaşul central a impresionat şi a fost om de bază în sezonul recent încheiat. Clubul din Sardinia s-a salvat de la retrogradare şi acum vrea să se întărească pentru o clasare mai bună. Presa din Italia a scris despre interesul conducerii în privinţa a trei internaţionali din loturile naţionale. 

3 fotbalişti români pot fi transferaţi de Cagliari, în Serie A

Printre vedetele Alessio Cragno, Daniele Rugani, Diego Godín sau Joao Pedro şi-ar putea face apariţia, la Cagliari, Vlad Chiricheş şi Radu Drăguşin. 

Marţi, presa italiană a anunţat că tânărul fundaş al lui Juventus ar putea fi împrumutat în Sardinia, acolo unde ar avea ocazia de a prinde mai multe minute. Mutarea ar fi una câştigătoare pentru toate părţile. 

Apărătorul României U21 ar avea ocazia de a juca mai mult, Juventus va beneficia de un fundaş mai experimentat în următoarele sezoane, iar Cagliari şi-ar întări defensiva. În plus, Cagliari este în relaţii bune cu Juventus, aspect care ar simplifica transferul. 

Iar sub comanda lui Leonardo Semplici ar putea ajunge şi căpitanul naţionalei lui Mirel Rădoi, Vlad Chiricheş. Miercuri, Tuttomercatoweb.com a scris că fundaşul central ar fi aproape de Cagliari, după două sezoane la Sassuolo. Impresarul românului s-ar fi întâlnit deja cu conducătorii din Sardinia şi a negociat detaliile mutării. 

  • 3.5 milioane de euro e cota lui Chiricheş, conform Transfermarkt.de

Cagliari vrea să plătească 10 milioane de euro pentru Răzvan Marin

Clubul rămas în prima ligă italiană este dispus să achite clauza de transfer a lui Răzvan Marin, care a jucat în 39 de meciuri în ultima stagiune, a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de şase ori. 

Corrierre dello Sport susţinea, în urmă cu trei săptămâni, că cei din conducerea sarzilor sunt mulţumiţi de tricolor şi că sunt decisi să-i plătească lui Ajax cele 10 milioane de euro. De altfel, Răzvan Marin a recunoscut că se simte bine în Italia. 

În acest moment, fiul lui Petre Marin are şi o altă variantă. Despre Răzvan Marin au apărut informaţii, conform cărora s-ar putea transfera la AC Milan. Milan Scout a notat că impresarul său, Pietro Chiodi, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai clubului din Milano, iar interes ar exista de ambele părţi pentru transfer. 

  • 16 e locul pe care a terminat Cagliari în sezonul trecut de Serie A, cu 37 de puncte. 
  • Benevento, Crotone şi Parma au retrorgadat. 

 
 
 

viewscnt
Articole similare
CTP, despre Ana Maria Popescu: "Tupeu de mahala!"