Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă competiţie importantă, în România! Naţionala poate juca în faţa propriilor suporteri. Anunţul lui Răzvan Burleanu

O nouă competiţie importantă, în România! Naţionala poate juca în faţa propriilor suporteri. Anunţul lui Răzvan Burleanu
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat că vor urma proceduri pentru găzduirea Campionatului European U21 în România, în 2023.

EURO U21 2023, în România?

România poate organiza o nouă competiţie importantă, după EURO 2020, care avea loc în 2021. Preşedintele FRF a anunţat că îşi doreşte ca România să organizeze turneul U21, la care tricolorii mici antrenaţi de Mirel Rădoi au scris istorie în 2019: 

"Pentru 2023, lucăm pentru a găzdui în România Campionatul Europpean Under 21", a declarat Răzvan Burleanu 

De asemenea, Răzvan Burleanu anunţase intenţia ţării noastre de a organiza EURO U21 încă din 2019: ”Pentru noi EURO 2020 este doar începutul, pentru că ne dorim să găzduim pe viitor cât mai multe evenimente sportive. Am reuşit să fim convingători în relaţia cu UEFA pentru a primi organizarea Campionatului European Under 19 din 2021... dar ne dorim şi alte evenimente majore.

De aceea, luând în considerare parcursul din ultimul timp al naţionalei de tineret a României, ne dorim ca în 2023 să găzduim Campionatul European Under-21”, susţinea Răzvan Burleanu.

România a mai găzduit, în 1998, (23-31 mai) Campionatul European Under-21 pe stadioanele Steaua, Naţional-Lia Manoliu şi Cotroceni din Bucureşti.

EURO 2028, în România?

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, susţine că a purtat discuţii cu omologii săi din Grecia, Bulgaria şi Serbia pentru organizarea unui Campionat European în 2028. Ministrul român a nominalizat şi stadioanele pe care s-ar putea juca meciurile din România.

 

 

 

Afla mai multe despre: razvan burleanueuro u21 romania 

viewscnt
Articole similare