Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă competiţie majoră, afectată! Final Four-ul feminin din Champions League a fost anulat. Care erau echipele calificate

O nouă competiţie majoră, afectată! Final Four-ul feminin din Champions League a fost anulat. Care erau echipele calificate

Handbal

Comentarii

EHF anunţă că Final Four-ul feminin din Champions League a fost anulat. Cluburile de handbal feminin calificate în această rundă erau Metz, Gyor, Esbjerg şi Brest.

"În urma analizei făcute şi a situaţiei la nivel global şi ţinând cont de siguranţa sănătatea echipelor şi a sportivilor, Federaţia Europeană de Handbal anunţă, azi, că DELO WOMEN’S EHF FINAL4 2020 va fi anulat", a transmis federaţia europeană. Meciurile ar fi urmat să se dispute în perioada 3-6 septembrie 2020, în Budapesta, Ungaria. 

Decizia a fost aprobată de Comitetul Executiv al EHF, care s-a reunit vineri prin intermediul unei video-conferinţe. De asemenea, EHF anunţă că măsuri suplimentare vor fi luate pentru următorul sezon de Champions League, în contextul pandemiei. 

 "Am ţinut legătura în permanenţă cu federaţia maghiară de handbal, care ne-a oferit constant ultimele detalii despre restricţiile impuse în ţară, precum zborurile internaţionale şi găzduirea evenimentelor majore", a declarat preşedintele EHF, Michael Wiederer.

Totuşi, decizia anunţată azi în privinţa Final Four-ului nu va afecta următorul sezon de Champions League. Primele meciuri vor avea loc începând cu 12-13 septembrie 2020, iar tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 1 iulie. 

 

Afla mai multe despre: ehffinal four champions league 

viewscnt
Articole similare