Experiențe împreună.
You are here:

O nouă competiţie sportivă a fost amânată în Bucureşti

O nouă competiţie sportivă a fost amânată în Bucureşti

Alte sporturi

Comentarii

Volkswagen Bucharest Half Marathon şi Uniqa Asigurări Bucharest Family & 10K, programate la 9-10 mai, respectiv 30 mai, au fost amânate, au anunţat organziatorii.

Noile date de desfăşurare vor fi, după cum urmează:

- Uniqa Asigurări Bucharest Family & 10K: 22 august;

- Volkswagen Bucharest Half Marathon: week-end-ul 5-6 septembrie.

Data de desfăşurare a Raiffeisen Bank Bucharest Marahon rămâne neschimbată – week-end-ul 10-11 octombrie.

În cazul celor două evenimente amânate, toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferaţi la noile date (22 august, respectiv 5-6 septembrie).

Pentru situaţia în care noile date de desfăşurare ale competiţiilor Bucharest Running Club sunt incompatibile cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscrişi, aceştia au la dispoziţie următoarele opţiuni:

- transferarea taxei către aceeaşi cursă, la ediţia din 2021 a aceluiaşi eveniment (8-9 mai 2021, pentru Volkswagen Bucharest Half Marathon, respectiv 29 mai 2021, pentru Uniqa Asigurări Bucharest Family & 10K);

- transferarea taxei către un alt alergător, fără nicio taxă  suplimentară de procesare.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe