Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă destinaţie pentru japonezul minune al Realului. Unde va juca din sezonul viitor Takefusa Kubo

O nouă destinaţie pentru japonezul minune al Realului. Unde va juca din sezonul viitor Takefusa Kubo

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania scrie că Takefusa Kubo se va transfera din stagiunea viitoare la Real Sociedad.

Real Madrid este gata să-l recupereze din sezonul viitor pe Martin Odegaard, fotbalist care face un sezon fantastic în tricoul formaţiei de pe Anoeta.

Cum Odegaard va reveni pe Bernabeu, gruparea blanco a bătut deja palma cu Real Sociedad pentru a ceda încă unul sau doi jucători în schimbul norvegianului, care mai avea un sezon de împrumut în Ţara Bascilor.

Real Sociedad l-a ales pe Takefusa Kubo, copilul minune al fotbalului japonez. ”Noul Messi” a acceptat şi el transferul la Sociedad, acolo unde ar mai putea ajunge şi Oscar Rodriguez (actualmente la Leganes).

Takefusa Kubo are doar 18 ani şi a fost cedat de Real Madrid la Real Mallorca pentru acest sezon. A bifat 25 de meciuri în toate competiţiile şi a reuşit trei goluri şi trei pase decisive. Real Madrid vrea ca Takefusa să joace constant, iar alegerea Real Sociedad pare una foarte oportună, mai ales că bascii pot juca în Europa din sezonul viitor.

Kubo, lăudat de coechipierii săi de la Mallorca

Împrumutat la Real Mallorca pentru un sezon, Takfusa Kubo a furat deja atenţia prin acţiunile sale în "stil Messi".

Marc Pedraza, coechipierul japonezului de la Real Mallorca îl compară pe Kubo chiar cu starul catalanilor: "Este similar cu Messi ca stil de joc. Dacă are mingea, îţi poate câştiga meciul. Poate face ceva special, fie şi că va provoca un penalty în favoarea echipei tale. Are toate calităţile să reuşească la cel mai înalt nivel, la un club mare. Deja e bine adaptat şi cred că va reuşi în fotbalul mare" a mărturisit Pedraza despre Kubo.

Afla mai multe despre: real madridtakefusa kubo 

viewscnt
Articole similare