Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă destinaţie pentru Samuel Umtiti. Clubul care îl vrea pune două condiţii importante Barcelonei

O nouă destinaţie pentru Samuel Umtiti. Clubul care îl vrea pune două condiţii importante Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Inter negociază intens, de câteva săptămâni, transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani), dar pot face şi o altă afacere. "Nerazzurrii" au pus ochii pe fundaşul campion mondial Samuel Umtiti (26 de ani), dar au două condiţii pentru ca mutarea să se poată realiza.

Samuel Umtiti a fost trecut pe lista de transferuri la FC Barcelona, iar Inter vrea să profite de negocierile pentru transferul lui Lautaro Martinez şi să-şi asigure serviciile francezului, scrie Calciomercato, care anunţă că italienii au pus două condiţii. Sursa citată mai notează faptul că Inter doreşte ca Umtiti să nu fie inclus în afacerea pentru Lautaro Martinez şi ar vrea ca, mai întâi, fundaşul să vină la Milano sub formă de împrumut.

Şefii de pe Camp Nou i-au stabi preţul lui Samuel Umtiti: 30 de milioane de euro! E greu de crezut că aceştia vor accepta condiţiile Interului, având în vedere faptul că vor să scoată profit pe fundaşul francez cumpărat de la Olympique Lyon cu 26 de milioane de euro în 2016. De asemenea, Umtiti mai e dorit şi de Manchester United.

Cariera lui Samuel Umtiti la FC Barcelona a fost măcinată de accidentări, în special după Campionatul Mondial din 2018, când "Cocoşii galici" cu Umtiti pe teren au cucerit titlul mondial. Prestaţiile bune care îl transformaseră în titular incontestabil au scăzut şi, odată cu accidentările, fundaşul şi-a pierdut locul de titular care i-a fost luat de Clement Lenglet (24 de ani), adus de la FC Sevilla pentru a-l înlocui.

Afla mai multe despre: samuel umtitiintertransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare