Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă care se bate la titlu în Liga 1: ”A venit foarte motivat în acest proiect, are ambiţii foarte mari”

O nouă forţă care se bate la titlu în Liga 1: ”A venit foarte motivat în acest proiect, are ambiţii foarte mari”

Superliga

Comentarii

În acest sezon al Ligii 1 am putea avea încă o forţă care se bate la titlu. Gică Popescu susţine că Mircea Rednic a venit cu mult entuziasm şi este încrezător că va reuşi să facă performanţă la Viitorul.

Cea mai surprinzătoare mutare din ultima perioadă ar putea aduce şi o nouă forţă în Liga 1. Mircea Rednic a preluat-o pe Viitorul şi Gică Popescu, preşedintele clubului, spune că ”Puriul” a venit foarte motivat, decis să atingă obiective îndrăzneţe. 

O nouă forţă în Liga 1? Ce obiectiv are Mircea Rednic la Viitorul

Numirea lui Mircea Rednic la Viitorul a fost una dintre marile surprize din ultima vreme, în Liga 1. Gică Hagi s-a despărţit de Ruben de la Barerra, pe care l-a adus la începutul campionatului şi care n-a avut un parcurs spectaculos.

În locul său a fost numit Mircea Rednic, un antrenor cu foarte multă experienţă. Se pare că Gică Hagi ţinteşte din nou primele locul în clasamentul Ligii 1 şi să o readucă pe Viitorul în grupul forţelor din campionatul României, după ce anul trecut a ratat play-off-ul.

Acum, odată cu venirea lui Mircea Rednic, aşteptările sunt din nou mari. Gică Popescu susţine că noul antrenor s-a arătat extrem de încrezător că va face performanţă. Pentru acest sezon, principalul obiectiv este calificarea în play-off, însă Mircea Rednic vrea să facă din Viitorul o forţă a campionatului: 

”(A fost greu să îl convingeţi pe Mircea Rednic?) Zece minute. Mircea a ţinut mult şi s-a bucurat că a fost contactat de cătrei noi să intre în acest proiect, a apreciat foarte mult tot ce s-a realizat la Constanţa. Vine foarte motivat în acest proiect, vine cu ambiţii mari, i-am spus să fie mai ponderat în propunerea anumitor obictive, pentru că trebuie să o luăm pas cu pas. Încrederea este uriaşă, suntem deja trei foşti jucători de echipa naţională, dacă fac bine socoteala avem împreună peste 300 de meciuri în echipa naţională, deci experienţa este uriaşă. Intrarea în play-off, acesta este obiectivul pe care Mircea şi l-a asumat şi sunt sigur că e posibil să fie îndeplinit”, a comentat Gică Popescu.

În acest moment, Viitorul se află pe locul 7 în Liga 1, cu 16 puncte în 11 etape şi la doar o lungime de primul loc care asigură prezenţa în play-off. 

Viitorul a intrat deja în grupul echipelor importante din Liga 1 şi în 2017 a reuşit să câştige titlul. Cu toate acestea în ultimii doi ani a avut o cădere şi în sezonul trecut a ratat play-off-ul. Gică Hagi a considerat că este momentul pentru un restart şi l-a adus pe Mircea Rednic, un antrenor cu multă experienţă, care ar putea să refacă din Viitorul o forţă a Ligii 1.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare