Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în fotbalul românesc? O echipă de tradiţie a fost preluată de un milionar român

O nouă forţă în fotbalul românesc? O echipă de tradiţie a fost preluată de un milionar român

Fotbal intern

Comentarii

AS SR Braşov, echipa înfiinţată de suporteri după ce FC Braşov a intrat în faliment, a fost preluată de omul de afaceri Simon Maurer. Vasile Dochiţa va rămâne preşedintele clubului şi va deţine 33,3% din acţiuni.

Fotbalul braşovean speră din nou. AS SR Braşov, echipă care se consideră continuatoarea lui FC Braşov, va fi de acum finanţată de un om de afaceri din domeniul imobiliarelor. Este vorba despre Simon Maurer, un milionar care face afaceri în domeniul imobiliar. Mutarea a fost anunţată printr-un comunicat oficial emis de AS SR Braşov.

„Reprezentanţii suporterilor stegari şi Maurer Imobiliare au ajuns la un acord, iar astăzi (n.r. - miercuri) au semnat actele şi au cedat puterea de decizie la echipa AS «SR» Braşov în favoarea preşedintelui Vasile Dochiţa şi a doi reprezentanţi Maurer Imobiliare, Liţoiu Filip şi Preda Claudiu-Adrian. Fiecare persoană va deţine în mod egal, 33,33%, dreptul de proprietate asupra clubului stegar. În noua structură va rămâne preşedinte Vasile Dochiţa, care devine şi administratorul Asociaţiei Sportive «SR» Braşov. Preşedintele se va ocupa în continuare de respectarea doleanţelor membrilor cotizanţi. Reprezentanţii Maurer Imobiliare şi Vasile Dochiţa îşi doresc alături şi un reprezentant al suporterilor stegari, pentru a asigura transparenţă şi o comunicare eficientă între club şi fani. Condiţiile suporterilor, acceptate şi de noua conducere, au fost ca echipa să nu fie mutată niciodată din oraş, să nu îşi schimbe culorile sau denumirea“, se precizează în comunicatul AS „SR“ Braşov.

Noua conducere a făcut deja prima mutare. Florin Stângă, fost jucător la FC Braşov, Pandurii, Târgu Mureş şi Skoda Xanthi, va fi noul antrenor al echipei. AS SR Braşov îşi propune promovarea în Liga a 3-a încă din acest sezon. Echipa suporterilor braşoveni este pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte, la egalitate cu Precizia Săcele.

Afla mai multe despre: as sr brasovliga 4simon maurer 

viewscnt
Articole similare