Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Liga 1. EXCLUSIV | Ioan Andone, impresionat: ”Va deveni o echipă de cupe europene. O să vedem 10-15.000 de suporteri la meciuri”

O nouă forţă în Liga 1. EXCLUSIV | Ioan Andone, impresionat: ”Va deveni o echipă de cupe europene. O să vedem 10-15.000 de suporteri la meciuri”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone susţine că în Liga 1 va apărea o nouă forţă, o echipă care se va bate constant pentru cupele europene, dacă Viitorul şi Farul vor reuşi să fuzioneze.

În această perioadă se discută intens despre ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai interesante proiecte din fotbalul românesc. Gică Hagi este interesat să o preia pe Farul, care ar fuziona cu Viitorul şi ar ajunge astfel să joace în Liga 1.

Ioan Andone susţine că acest proiect este foarte promiţător şi noua echipă ar deveni astfel o forţă în Liga 1, care s-a bucura de sprijin masiv din partea suporterilor.

O nouă forţă în Liga 1. Andone: ”Farul va deveni o echipă de cupele europene”

Fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa face parte dintr-un amplu proiect gândit de Gică Hagi. Cel mai mare fotbalist român îşi doreşte ca în noul proiect să se implice atât autorităţile locale, cât şi câţiva dintre oamenii de afaceri din Constanţa.

Gică Hagi a avut deja o întâlnire cu preşedintele Consiliului Local Constanţa, Mihai Lupu, care i-a promis sprijinul. ”Regele” şi-ar dori ca autorităţile să-şi ducă la bun sfârşit promisiunea construirii unui nou stadion, care ar urma să aibă 18.000 de locuri.

Până atunci, noua echipa ar urma să-şi dispute meciurile pe stadionul din Ovidiu, arenă construită de Gică Hagi, unde Viitorul îşi joacă partidele de pe teren propriu. Ioan Andone este de părere că, dacă acest proiect va prinde contur, Farul ar deveni una dintre forţele Ligii 1:

”E bine pentru fotbalul românesc şi este bine pentru Constanţa, pentru că va fi o singură echipă. Hagi are toată infrastructura la stadionul lui. Dacă se va face şi noul stadion, Farul va deveni o echipă bună, o echipă de cupele europene, de primele 6.

Deci acolo văd un proiect foarte frumos. Un proiect ca lumea, iar suporterii lui Farul vor veni toţi la meci. O să vedeam acolo 10-15.000 de suporteri meci de meci”, a comentat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Ambiţiile lui Gică Hagi sunt foarte mari, mai ales că este vorba despre echipa la care s-a format şi care l-a trimis în fotbalul mare. Pentru a-şi atinge obiectivele de a transforma Farul într-o forţă, ”Regele” şi-ar dori în primă fază un buget de 9 milioane de euro. Rămâne însă de văzut dacă Gică Hagi va reuşi să demareze în această vară acest proiect.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare