Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Liga 1? Investiţii de 25 de milioane de euro în noul stadion şi obiective foarte îndrăzneţe: ”Nu este imposibil”

O nouă forţă în Liga 1? Investiţii de 25 de milioane de euro în noul stadion şi obiective foarte îndrăzneţe: ”Nu este imposibil”galerie foto

Superliga

Comentarii

O echipă care şi-a făcut stadion de 25 de milioane de euro ar putea deveni o forţă în Liga 1.

O echipă din Liga 1 a crescut de la un an la altul şi în ultimele două sezoane a reuşit să prindă şi play-off-ul Ligii 1.

Acum, clubul are un nou stadion, care a costat 25 de milioane de euro şi se pregăteşte să devină o forţă a fotbalului românesc.

O nouă forţă în Liga 1? ”Din păcate, noul stadion ne obligă”

Sepsi Sfântu Gheorghe este unul dintre cele mai serioase proiecte din fotbalul românesc. Clubul patronat de Laszlo Dioszegi a crescut de la un an la altul şi s-a tot dezvoltat.

În 2017, Sepsi a promovat în Liga 1 şi în ultimele două sezoane a reuşit să prindă play-off-ul şi în acest an a debutat şi în cupele europene, în Conference League, de unde a fost eliminată de Spartak Trnava.

Acum, echipa din Sfântu Gheorghe se pregăteşte să treacă la următorul nivel şi ar putea deveni o forţă a Ligii 1.

Pe 8 octombrie, Sepsi se pregăteşte să-şi inaugureze noul stadion. Noua arenă are 8.400 de locuri şi construcţia ei a costat 25 de milioane de euro.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului, spune că noul stadion obligă echipa la performanţe şi mai bune. Cu o oarecare reţinere, Şfaiţer spune că echipa ar putea să se bată inclusiv pentru titlu în următorii ani:

”Din păcate, arena ne va obliga la mai mult. Am reuşit lucruri măreţe la Sfântu Gheorghe în 4 ani... şi finala Cupei României, două calificări în play-off. După 4 sezoane zic eu că s-a produs ceva la Sfântu Gheorghe.

Stadionul nou ne va obliga să creem şi o echipă mult mai competititvă. E clar că tot timpul îţi doreşti mai mult.

(Pretenţii înseamnă să vă bateţi la titlu?) E greu pentru un club de talia lui Sfântu Gheorghe, un club foarte bine organizat, cu o arenă noua, dar în viitor nu e nimic imposibil în fotbal.

Am văzut echipe care au câştigat campionate în sezoanele trecute, mai slab cotate. Nu e imposibil, nimic, dar avem echipe cu bugete mult mai mari în faţă: CFR, Craiova, FCSB, echipe care se bat.

Mai nou aţi văzut şi Rapid, şi Farul, Botoşani, care an de an e în zona de play-off. Nu va fi uşor, dar sunt destule etape în sezonul regular când putem aspira şi noi acolo, dar nu va fi uşor, repet... foarte multe echipe... UTA Arad, o nucă tare din punctul meu de vedere, care s-a văzut la Sfântu Gheorghe în etapa trecută”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare