Experiențe împreună.
You are here:

O nouă forţă în Liga 1? Investiţii de peste 75 de milioane de euro pentru o echipă de tradiţie din România: ”Vom fi mult mai puternici”

O nouă forţă în Liga 1? Investiţii de peste 75 de milioane de euro pentru o echipă de tradiţie din România: ”Vom fi mult mai puternici”galerie foto

Liga 1

Comentarii

O nouă forţă şi-ar putea face apariţia pe harta fotbalului românesc. Ciprian Paraschiv, preşedinte executiv la Poli Iaşi, spune că echipa va fi mult mai puternică după ce va fi construit noul stadion. Noua arenă din Iaşi va avea 25.000 de locuri şi va costa peste 75 de milioane de euro.

În Iaşi ar urma să fie construit primul stadion nou din zona Moldovei. Ciprian Paraschiv spune că noua arenă ar urma să ducă echipa la următorul nivel şi să o transforme într-o forţă a fotbalului românesc. 

O nouă forţă în Liga 1? Un nou stadion, o echipă mai puternică, spune Paraschiv

Noul stadion promis de autorităţile locale este în stadiul de proiectare, dar Ciprian Paraschiv este încrezător că proiectul va fi dus la bun sfârşit. Preşedintele lui Poli Iaşi este de părere că noua arenă va însemna şi o nouă epocă pentru echipa din Copou.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL STADION DIN IASI!

Ciprian Paraschiv susţine că noul stadion din Iaşi va genera venituri mult mai mari şi vor atrage şi sponsorizări. Drept urmare, echipa ar fi mult mai puternică şi s-ar transforma într-o forţă a fotbalului românesc: ”Când vom avea un stadion nou, veţi auzi de un Iaşi mult mai puternic din toatele punctele de vedere, inclusiv financiar” a declarat Ciprian Paraschiv, preşedinte la Poli Iaşi.

Cum s-ar putea transforma Poli Iaşi într-o forţă în România. Investiţii de peste 75 de milioane de euro în noua arenă

Aât primarul Mihai Chirică, dar şi premierul Ludovic Orban au promis un nou stadion la Iaşi. A fost prezentat deja un proiect al noii arene şi autorităţile locale susţin că se lucrează intens, astfel încât stadionul să fie gata în 2024. 

”Totul este gândit la cel mai mic amănunt, structura stadionului a fost deja făcută de către proiectanţi, noi trecem deja la proiectul tehnic. Până la final de septembrie proiectantul ne predă la nivelul studiului de fezabilitate, urmând ca până la finalul lunii octombrie să primim şi proiectul tehnic de execuţie. Stadionul va fi gata în circa 4 spre 5 ani”, a spus primarul Mihai Chirichă, într-un interviu acordat în vara care a trecut. 

Noul stadion din Iaşi ar urma să aibă 25.000 de locuri şi investiţia în construcţia lui ar urma să depăşească 75 de milioane de euro. 

Însă, până să viseze să devină o forţă a fotbalului românesc, Poli Iaşi este una dintre echipele care au o situaţia financiară delicată: ”Sunt multe probleme şi aici de ordin financiar, vom vedea ce va fi”, a spus antrenorul Daniel Pancu. 

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...