Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Liga 1? ”Mi-l doresc foarte mult pe Alibec”. Echipa care face transferuri spectaculoase

O nouă forţă în Liga 1? ”Mi-l doresc foarte mult pe Alibec”. Echipa care face transferuri spectaculoasegalerie foto

Superliga

Comentarii

O echipă din Liga 1 doreşte să-l transfere şi pe Denis Alibec şi s-ar putea transforma într-o nouă forţă a fotbalului românesc.

Revelaţia Ligii 1 a reuşit să-şi construiască unul dintre cele mai interesante loturi din campionatul României, după ce a făcut câteva transferuri foarte bune.

Acum, şi Denis Alibec a fost luat în vizor pentru un transfer. Ar fi una dintre mutările spectaculoase din Liga 1, din această iarnă.

O nouă forţă în Liga 1? Cine vrea să-l transfere pe Denis Alibec

Denis Alibec a ajuns într-o situaţie delicată la CFR Cluj. Atacantul de 31 de ani este împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj până la finalul sezonului, dar nu mai face parte din planurile lui Dan Petrescu.

Internaţionalul român este astfel pus în situaţia în care să-şi caute o altă echipă, în condiţiile în care nici cei de la Kayserispor nu-l iau în considerare.

Denis Alibec a fost dorit şi de Gică Hagi, la Farul, dar mutarea nu s-a realizat după ce atacantul n-a fost de acord cu salariul de 10.000 de euro propus constănţeni.

Presa din Grecia a scris astăzi că Denis Alibec este foarte aproape de un împrumut la Atromitos, echipă care se bate la retrogradare şi care l-a transferat zilele trecute şi pe Dorin Rotariu.

Sunt însă şanse ca Denis Alibec să continue în Liga 1. Liviu Ciobotariu susţine că este un transfer pe care şi-l doreşte foarte mult.

Ar fi o nouă lovitură pentru revelaţia Ligii 1, după Constantin Budescu şi FC Voluntari şi-ar depune serios candidatura la titlul de forţă a campionatului României:

”Mi-l doresc pe Alibec. Cine nu şi-l doreşte pe Denis Alibec? Jucător de echipă naţională, cu calităţi fantastice.

Un atacant care marchează, un jucător internaţional român, mi-l doresc foarte mult. Însă nu pot eu să discut despre transferul lui”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În cazul în care ilfovenii ar avea succes, la FC Voluntari s-ar reface cuplul Alibec - Budescu, atac pe care Astra l-a avut în 2016, când a luat titlul de campioană.

În plus, FC Voluntari şi-ar construi unul dintre cele mai interesante loturi din Liga 1. Pe lângă Budescu, din echipă mai fac parte fotbalişti precum Gabi Tamaş, Ion Gheorghe, Vadim Raţă, Denis Ciobotariu, Igor Armaş, Meleke, Nemec sau Merloi.

Aflată pe locul 3 în campionat, FC Voluntari este una dintre revelaţiile Ligii 1 şi are mari şanse să prindă play-off-ul pentru prima dată în istoria clubului.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare