Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Premier League? Un club a fost cumpărat pentru 200 de milioane de lire sterline

O nouă forţă în Premier League? Un club a fost cumpărat pentru 200 de milioane de lire sterline

Premier League

Comentarii

Burnley este pe punctul de a fi cumpărată într-o afacere în valoare de 200 de milioane de lire sterline. Afacerea este condusă de omul de afeceri egiptean Mohamed El Kashashy şi îl implică şi pe avocatul sportiv Chris Farnell.

Conform Sky Sports, în ultimele 12 luni au avut loc discuţii despre cumpărarea clubului de fotbal, iar în momentul de faţă au fost semnate contractele şi s-au stabilit fondurile. Ambele părţi aşteaptă acum ca oficialii Premier League să ştampileze acordul pentru a putea face anunţul oficial.

Mohamed Al Kasashy, care locuieşte în Dubai şi şi-a făcut un nume în industria alimentară şi cea de agrement, a fost atras de unul unul din cluburile de tradiţie din Premier League şi este pregătit să îl susţină pe managerul Sean Dyche cu investiţii majoare pentru a-şi îmbunătăţii echipa.

Lui Farnell i s-a ridicat starea de descalificare de către un comitet de arbitraj independent, care l-a împiedicat să devină director al unui club de fotbal din luna august, când acesta a picat testul proprietarilor şi directorilor din EFL (English Fotball League) în timpul unei tentative de a preula clubul Charlton Athletic. Acesta a primit atunci doar o suspendare de 5 săptămâni.

Cu toate acestea, Farnel încă este investigat de Solicitors Regulation Authority cu privire la acţiunile sale din timpul petrecut cu Charlton la începutul anului.

Burnley a avut un început de sezon dezastruos obţinând doar un singur punct în cele 5 etape disputate şi ocupă locul 18 în Premier League.

Cine este Mohamed El Kashashy?

El Kashashy este un ,,Director strategic de capital privat” şi se crede că şi-a adunat averea ca magnat alimenatar, dar şi de agrement, în Egipt. Este absolvent al Universităţii Americane din Cairo, cu o diplomă de licenţă în administrarea şi managmentului afacerilor, şi cu un masterat în administrarea afacerilor de la IE Business School din Madrid.

Experienţa sa de muncă anterioară include roluri de asistent manager de marcă la ”Coca-Cola Egypt”, manager de afaceri şi de marcă la compania multinaţională americană de mărfuri ”Protect and Gamble” şi, în prezent, ca partener administrativ al Beta-Infra.

Afla mai multe despre: burnley 

viewscnt
Articole similare