Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă greşeală? Dinamo l-a dat afară, cea mai titrată echipă din Elveţia l-a salvat! Ce face acum

O nouă greşeală? Dinamo l-a dat afară, cea mai titrată echipă din Elveţia l-a salvat! Ce face acum

Superliga

Comentarii

La 30 de ani, Danijel Subotic s-a regăsit rapid după experienţa nereuşită de la Dinamo. Joacă în ţara sa natală, la cea mai importantă echipă din istoria Elveţiei.

Grasshopper Zurich este echipa cea mai titrată a Elveţiei cu 27 de titluri la activ şi alte 19 Cupe ale Elveţiei. Trece prin probleme mari financiare şi se zbate acum în liga secundă din Ţara Cantoanelor, dar asta nu l-a oprit pe fostul dinamovist, Danijel Subotic să accepte o provocare "unică în carieră", după cum chiar el a mărturisit.

Danijel Subotic, în top 5 jucători de la Grasshopper în acest sezon. A făcut Dinamo o greşeală renunţând la el?

Dupa doar 5 meciuri disputate în Liga 1 în tricoul "câinilor", Subotic a fost lăsat să plece liber de contract. Marcase deja un gol pentru formaţia bucureşteană, dar avea carenţe în pregătirea fizică, detaliu care l-a trimis imediat în gura fanilor.

Subotic a acceptat să plece destul de uşor, apoi şi-a văzut liniştit de drum. A primit propunerea de la Grasshopper Zurich şi a îmbrăţişat-o imediat. Chiar dacă "lăcustele" retrogradaseră în liga secundă, o asemenea provocare nu avea cum să nu fie pe plac fostului vârf de la Craiova sau Basel. A avut nevoie de doar 30 de minute pentru a marca primul gol, în deplasarea de la SC Kriens. Au urmat alte 3, ceea ce face ca Subotic să aiba 4 reuşite în 478 de minute disputate pentru Grasshopper în actuala stagiune. Conform presei din Elveţia, este al cincilea cel mai bun jucător al echipei pe cifre, într-un clasament dominat de Petar Pusic, croato-elveţianul dorit de Basel şi Werder Bremen.

Grasshopper se bate la promovare cu principala favorită, Laussane. Are cu 6 puncte mai puţin in clasament, dar speră că va reveni în elita fotbalului din această ţară. 

 Liga 1 revine la Telekom Sport în ianuarie. Nu rata cele mai tari meciuri din competiţia internă, în direct la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: danijel subotic 

viewscnt
Articole similare