Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă gură de oxigen pentru Dinamo. Fanii-acţionari din DDB au virat o sumă importantă în conturile clubului

O nouă gură de oxigen pentru Dinamo. Fanii-acţionari din DDB au virat o sumă importantă în conturile clubului

Dinamo București

Comentarii

Suporterii din programul Doar Dinamo Bucureşti au anunţat, vineri, că asociaţia DDB va vira 490.000 de lei în conturile FC Dinamo, bani care să fie folosiţi pentru plata datoriilor fiscale şi a impozitelor.

“Astăzi, vineri 22 ianuarie 2021, Asociaţia Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiţi pentru plata datoriilor fiscale şi a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalităţi asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată. Banii vor fi viraţi sub formă de împrumut, ca şi până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acţiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Fanii au precizat că măsura vine în urma ultimei sesiuni de vot care s-a desfăşurat pe platforma DDB şi în care suporterii cotizanţi în cadrul programului DDB au votat “în favoarea evitării falimentului lui Dinamo”.” Suporterii îşi respectă astfel promisiunea făcută lor înşişi de a salva clubul cu orice preţ!”, se menţionează în comunicatul DDB.

Afla mai multe despre: dinamobanisuporteri 

viewscnt
Articole similare