Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă ieşire savuroasă a lui Stoicikov. Bulgarul povesteşte cum se fereşte de COVID19 şi ce interviuri a făcut. Fără Cristiano Ronaldo, dar cu fraţii Hagi şi Popescu

O nouă ieşire savuroasă a lui Stoicikov. Bulgarul povesteşte cum se fereşte de COVID19 şi ce interviuri a făcut. Fără Cristiano Ronaldo, dar cu fraţii Hagi şi Popescu
Comentarii

Hristo Stoicikov, starul fotbalului bulgar, se află în Statele Unite, la Miami, unde lucrează alături de cei de la Univision pentru a face interviuri cu legende ale fotbalului mondial. Balonul de Aur al anului 1994 a dezvăluit că se izolează în această perioadă şi împarte casa cu soţia sa şi cu soacra.

„Ne protejăm. Mănânc mult usturoi, ceapă, beau apă caldă şi fac băi fierbinţi pentru a mă feri de coronavirus. Sunt împreună cu soţia, Mariana, şi cu soacra mea, care are 80 de ani şi de care trebuie să avem cea mai mare grijă, pentru că este vulnerabilă”, a declarat Hristo Stoicikov pentru El Mundo Deportivo.

Bulgarul de 54 de ani a spus că nu se teme de virus, dar că populaţia trebuie educată să-i protejeze pe ceilalţi. „Eu sunt o persoană sportivă, sunt sănătos, dar încerc să fiu precaut pentru a nu mă infecta pe mine şi, mai ales, să nu-i infectez pe alţii, pe cei pe care-i iubesc. Nu trebuie să speriem lumea, dar oamenii trebuie educaţi pentru a şti cum să se protejeze”, a mai spus Hristo Stoicikov.

Fostul jucător al Barcelonei a mărturisit că a făcut deja 50 de interviuri cu staruri ale fotbalului mondial, precum Leo Messi, Jose Mourinho, Jurgen Klopp, Gary Lineker, Pep Guardiola, Paolo Maldini sau Francesco Totti. Stoicikov a amintit şi numele a doi români cu care discutat, Hagi şi Popescu.

„Am făcut interviuri cu toţi cei pe care i-am îndrăgit, inclusiv cu fraţii (compadres) mei Hagi şi Popescu. Niciodată nu o să fac un interviu cu Cristiano Ronaldo. Nu vreau”, a spus Stoicikov.

Afla mai multe despre: stoicikov 

viewscnt
Articole similare