Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă înfrângere pentru Liverpool. ”Cormoranii” au condus cu 1-0 până în minutul 78, dar au pierdut surprinzător

O nouă înfrângere pentru Liverpool. ”Cormoranii” au condus cu 1-0 până în minutul 78, dar au pierdut surprinzător

Liverpool

Comentarii

Leicester a reuşit să se impună în faţa campioanei cu scorul de 3-1. ”Vulpile” au fost conduse, dar s-au adunat şi au reuşit să întoarcă meciul. Este a 3-a înfrângere consecutivă pentru Liverpool, iar starea de criză continuă pe Merseyside. Este prima dată din noiembrie 2014 când ”roşii” pierd 3 partide la rând.

Liverpool a avut mare ghinion cu accidentările în acest sezon. Klopp nu s-a putut baza pe van Dijk şi Gomez aproape tot sezonul, iar Matip şi Fabinho au suferit şi ei diverse accidentări, de-a lungul stagiunii. Însă, acestea nu sunt scuze pentru rezultatele dijn ultima perioadă. În ultima zi de mercato, Liverpool a adus 2 fundaşi centrali şi ar fi trebuit astfel să adreseze problemele din apărare. Dar acestea continuă şi se pare că şi Alisson a început să scârţâie. Portarul a greşit, din nou, la unul dintre goluri, iar pentru prima dată în ultimii ani, Liverpool nu mai pare imbatabilă. ”Cormoranii” au încasat 32 de goluri, cu unul mai puţin decât în întregimea sezonului trecut, şi au pierdut deja 6 partide.

În această după-amiază, Leicester şi-a cimentat poziţia în top 4, urcând chiar pe locul 2 după această victorie. Iniţial, jucătorii lui Brendan Rodgers au ales să stea în spate, să absoarbă presiunea şi să încerce să prindă campioana pe contraatac. Însă, după golul lui Salah în minutul 67, ”vulpile” au ieşit la joc. Mai întai, Maddison a reuşit să egaleze dintr-o lovitură liberă directă, cu o perlă de gol, în minutul 78. 3 minute mai tărziu, o gafă imensă în defensiva echipei lui Klopp i-a dat lui Vardy şansa să îşi pună echipa în avantaj, iar acesta a luat-o. În final, în minutul 85, Barnes a dus o acţiune individuală la capăt, trimiţând mingea pe lângă Alisson pentru a stabili scorul final, 3-1.

Astfel, Liverpool cade pe locul 4, cu 40 de puncte, iar Leicester urcă pe 2, cu 46. Chelsea, West Ham, Everton, Tottenham şi Aston Villa ar putea să îi întreacă pe ”cormorani”, iar formaţia lui Klopp trebuiă să îşi revină în curând, dacă vrea să prindă un loc de Liga Campionilor.

După meci, antrenorul lui Liverpool a recunoscut că nu crede că echipa sa poate să reţină titlul. ”Nu cred ca o putem prinde pe City din urmă, în acest sezon. Trebuie să câştigăm meciuri şi în această partidă am fost în general buni, dar trebuie să evităm greşelile şi neînţelegerile” a declarat Klopp, în urma unui nou rezultat negativ.

 

Afla mai multe despre: liverpoolleicester citypremier league 

viewscnt
Articole similare