Experiențe împreună.
You are here:

O nouă lovitură dată de CFR Cluj! Ardelenii au rezolvat al doilea transfer al sezonului viitor! Detaliile tranzacţiei

O nouă lovitură dată de CFR Cluj! Ardelenii au rezolvat al doilea transfer al sezonului viitor! Detaliile tranzacţiei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este marea favorită să câştige titlul şi în acest sezon, dar ardelenii se întâresc deja pentru sezonul viitor.

Echipa din Gruia a rezolvat deja transferul lui Rachid Bouhenna, fundaşul lui Sepsi, care va veni sub comanda lui Edi Iordănescu la sfârşitul sezonului, din postura de jucător liber de contract. Acum, ardelenii ar fi concretizat deja şi al doilea transfer. 

Portarul Cristiano Figueiredo, care se află la final de contract cu Hermannstadt, a semnat deja o înţelegere cu CFR, care va intra în vigooare din 1 iulie, potrivit Fanatik. Portughezul are o înţelegere valabilă pe 3 sezone şi va încasa un salariu de 8 mii de euro pe lună. 

Edi Iordănescu are în acest moment 3 portari la dipoziţie: Cristi Bălgrădean, Giedrius Arlauskis şi Grzegorz Sandomierski, dar ultimilor doi le va expira contractul la finalul acestui sezon, iar mutarea făcută de CFR este pentru a înlocui posibila absenţă a celor doi portari. Polonezului nu i-a fost propusă prelungirea, iar Arlauskis ar putea fi tentat să obţină un nou contract în afara României.

Hermannstadt l-a transferat pe Cristiano Figueiredo în 2019, de la Vitoria Setubal. În ultimii 2 ani, el a apărat constant pentru echipa din Sibiu. 

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...