Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură dată de Gică Hagi. Ce contract a semnat. Un om de afaceri german a făcut anunţul

O nouă lovitură dată de Gică Hagi. Ce contract a semnat. Un om de afaceri german a făcut anunţul

Superliga

Comentarii

Academia Gheorghe Hagi a semnat un nou parteneriat cu unul dintre cei mai vechi sponsori ai echipei. La eveniment a fost prezent şi Gică Hagi.

MHS Truck & Bus, importatorul MAN în România, a decis să prelungească înţelegerea cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Prezentarea noii înţelegeri a avut loc la inaugurarea noului sediu MHS Truck Service, din Constanţa. MAN este unul dintre cei mai vechi sponsori ai Academiei Gheorghe Hagi şi în acest an s-au aniversat 10 ani de parteneriat.

”Suntem onoraţi să fim partenerii Academiei Gheorghe Hagi. Performanţa este parte a filosofiei noastre, de aceea, o susţinem cu interes de fiecare data. Anul acesta este un an important pentru parteneriatul nostru deoarece marcăm un deceniu de furnizare a serviciilor de transport necesare echipelor Academiei – 10 ani de parteneriat MAN în Romania pentru Academia celui mai valoros număr 10. Ne dorim, cu siguranţă, să fim în continuare alături de Academie şi să îi susţinem în dezvoltarea activităţii lor”, a declarat Michael Schmidt, preşedinte MHS Truck & Bus Group, citat de forbes.ro.

La deschiderea noului sediu MHS Truck Service a participat şi Gică Hagi, cel care a salutat decizia de prelungire a parteneriatului: ”Ne bucurăm pentru acest parteneriat reciproc avantajos, pentru 10 ani pe care i-am petrecut şi am progresat împreună. Proiectele pe termen lung înseamnă mereu progres, eficienţă, iar acolo unde există rabdare, va fi cu siguranţă performanţă. Felicitări celor de la MAN! Sunt convins că proiectele noastre vor avea în continuare aceleasi rezultate care să ofere siguranţă, încredere şi performanţă”.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare