Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură dată de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor. Oficialii oltenilor au confirmat mutarea: "Vom vedea cum se prezintă fizic"

O nouă lovitură dată de Universitatea Craiova pe piaţa transferurilor. Oficialii oltenilor au confirmat mutarea: "Vom vedea cum se prezintă fizic"
Comentarii

Craiova e lider în Liga I după victoria cu Gaz Metan din debutul play-off-ului. Oltenii au doar două zile la dispoziţie să pregătească sfertul de finală din Cupa României, cu Poli Iaşi.

Oltenii au jucat cu Poli Iaşi şi acum trei săptămâni. Echipa lui Rednic a revenit atunci de la 3-0, la 3-2, dar a pierdut cu 2-5. 

"Trebuie să fim foarte, foarte concentraţi, pentru că nu are nicio legătură meciul din campionat cu un meci de Cupă" , a spus Corneliu Papură.

"Am văzut în repriza a doua la Iaşi ce se poate întâmpla dacă nu suntem concentraţi. Sperăm să reuşim un meci bun şi să câştigăm acolo" , a declarat Ivan Martic.

Conducerea olteană a confirmat revenirea în echipă a lui Gustavo, brazilianul care are în palmares Cupa României cu Universitatea Craiova, în 2018. 

"Vom vedea starea fizică şi cum va veni Gustavo. E bine când ai de ales între mulţi jucători. Ai opţiuni, dar cum a fost aseară, neavând opţiune în banda dreaptă a trebuit să jucăm cu fundaşul stânga în banda dreaptă" , a spus Papură.

Universitatea Craiova a dat lovitura. Gustavo a semnat cu oltenii

În România, Gustavo a evoluat în 70 de meciuri şi a marcat de 20 de ori. A mai evoluat în cariera sa pentru Salernitana, Messina, Novara Calcio şi Lecce. El a mai fost dorit în prima ligă chineză de gruparea Tianjin Tianhai, care în cele din urmă a renunţat la el în urma problemelor financiare din finalul sezonului. Gustavo este vine acum la Universitatea Craiova pentru a câştiga şi titlul în Liga I alături de olteni.

Afla mai multe despre: universitatea craiovagaz metan 

viewscnt
Articole similare