Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură ISTORICĂ pentru Gheorghe Hagi. Două echipe de mare tradiţie din Europa se luptă pentru starul de la FC Viitorul. Moment unic pentru echipa "Regelui"

O nouă lovitură ISTORICĂ pentru Gheorghe Hagi. Două echipe de mare tradiţie din Europa se luptă pentru starul de la FC Viitorul. Moment unic pentru echipa "Regelui"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul s-a despărţit de doi dintre cei mai importanţi jucători din acest sezon, Gabi Iancu şi Kevin Luckassen, iar acum Gheorghe Hagi mai pregăteşte o lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

FC Viitorul a rămas fără doi dintre cei mai buni jucători din lot, iar acest lucru se vede şi în rezultatele echipei. Fără golgheterii Gabi Iancu şi Kevin Luckassen, echipa antrenată de Mircea Rednic are o serie dezastruoasă de rezultate, iar şansele de a prinde un loc în play-off-ul actualului sezon sunt din ce în ce mai mici.

Gabi Iancu a fost vândut la Akhmat Grozny, în Rusia, cu 500 de mii de euro, în timp ce Kevin Luckassen a fost cumpărat de Dan Petrescu, la Kayserispor, cu 800 de mii de euro. Fără victorie în Liga I în ultimele opt meciuri, dintre care trei înfrângeri consecutive înregistrate acum de constănţeni, FC Viitorul continuă să reprezinte un punct de atracţie pentru cluburile importante din Europa.

O nouă lovitură ISTORICĂ pentru Gheorghe Hagi. Două echipe de mare tradiţie din Europa se luptă pentru starul de la FC Viitorul. Moment unic pentru echipa "Regelui"

Astfel, Gheorghe Hagi este pregătit să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Dorit insistent în sezoanele anterioare şi de Gigi Becali, la FCSB, Andrei Ciobanu a rămas la FC Viitorul, iar evoluţiile sale au crescut de la sezon la sezon. Acum, mijlocaşul central este om de bază în naţionala României de tineret şi se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European, turneu care va începe chiar luna viitoare. Reprezentativa pregătită de Adrian Mutu va întâlni Olanda, Ungaria şi Germania.

Pe lângă evoluţiile apreciate din naţionala României, Andrei Ciobanu a impresionat şi în Liga I, astfel că două cluburi importante din La Liga au început să monitorizeze. Betis Sevilla este principala favorită să-l transfere pe mijlocaşul de 23 de ani, oficialii clubului fiind convinşi de evoluţiile fotbalistului. Cum perioada de transferuri s-a încheiat deja, andaluzii vor să-l urmărească pe Ciobanu cu mare atenţie şi la Campionatul European, iar în vara acestui an să pună la punct ultimele detalii pentru a bate palma cu Gheorghe Hagi.

În plus, pe lângă Betis, Getafe este şi ea interesată de serviciile lui Andrei Ciobanu. Pe locul 13 şi la doar patru puncte de primul loc retrogradabil, madrilenii speră să-şi întărească lotul, în vară, cu jucători de perspectivă, iar unul dintre cei aflaţi pe lista de transferuri este chiar mijlocaşul lui Gheorghe Hagi.

  • 1 milion de euro este cota lui Andrei Ciobanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 4 goluri în 18 meciuri a reuşit Ciobanu în actualul sezon din Liga I

Afla mai multe despre: fc viitorulgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare