Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Astra! Ionuţ Badea a anunţat că pleacă. Cum mai poate fi întors: "Atunci putem discuta, altfel nu"

O nouă lovitură pentru Astra! Ionuţ Badea a anunţat că pleacă. Cum mai poate fi întors: "Atunci putem discuta, altfel nu"

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei, Ionuţ Badea, poate pleca de la fosta campioană a României în sub o lună de când a fost instalat în funcţie. Tehnicianul şi-a anunţat decizia după finala Cupei României.

Ionuţ Badea, decis să plece de la Astra

Ionuţ Badea a ratat toate obiectivele din acest sezon în decurs de câteva zile. Antrenorul a retrogradat cu Astra în Liga 2, iar sâmbătă a pierdut finala Cupei României, cu 3-2 în faţa Universităţii Craiova, în 120 de minute. 

După meci, Ionuţ Badea a susţinut că vrea să plece, din cauza problemelor din club: "Moştenirea avută... Din păcate, nu am reuşit decât să aduc o finală, a fost greu să motivez o echipă retrogradată, dar energia a fost bună. Chiar şi la meciul cu Viitorul a fost o organizare bună. Viitorul e incert, au fost promisiuni nerespectate, jucători care să nu mai creadă. Conducerea nu a reuşti, din păcate, să dubleze venirea mea măcar cu plata salariului. Mă bucur că măcar am fost aproape de o surpriză azi. A fost un meci bun. 

Nu, e o situaţie pe care n-o continiu (n.r. - întrebat despre plecarea de la Astra). Am acceptat pentru Dani Coman, pentru Petre Buduru, dar am făcut-o pentru ei, pentru perspectiva de a salva echipa şi pentru a câştiga cupa. Dar acum e închis. Dacă s-ar discuta garanţii, situaţii stabile, atunci putem discuta, dar altfel nu cred că putem discuta", a anunţat antrenorul Astrei. 

VIDEO | Finală superbă în Cupa României. Astra - Universitatea Craiova 2-3

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

 

 

 

Afla mai multe despre: astrauniversitatea craiovacupa romanieiionut badea 

viewscnt
Articole similare