Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Bogdan Bălănescu. Rămas fără loc în Comitetul Executiv al FRF, secretarul general a fost dat afară şi de Dinamo

O nouă lovitură pentru Bogdan Bălănescu. Rămas fără loc în Comitetul Executiv al FRF, secretarul general a fost dat afară şi de Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a fost demis de oficialii spanioli şi a părăsit clubul din Ştefan cel Mare după mai bine de 21 de ani petrecuţi în conducerea echipei de fotbal.

Deşi declarase, săptămâna trecută, că vrea să-şi dea demisia de la Dinamo, Bogdan Bălănescu nu-şi oficializase intenţiile, însă investitorii spanioli i-au luat-o înainte.

Secretarul general al "câinilor" a fost anunţat de avocatul lui Pablo Cortacero că, începând de luni, nu va mai face parte din organigrama clubului.

Bălănescu şi-a pierdut şi locul din Comitetul Executiv al FRF

Ca urmare a votului exprimat de reprezentanţii cluburilor din primul eşalon, Ciprian Paraschiv, preşedintele ACSM Politehnica Iaşi, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv al FRF.

Alegerea lui Paraschiv a avut loc, marţi,  la Casa Fotbalului, unde s-a desfăşurat Adunarea Generală a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câştigat alegerile în faţa lui Ovidiu Costeşin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opţiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1, informează frf.ro.

Ciprian Paraschiv i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanţilor Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Totul după ce, la finalul lunii trecute, Comitetul Executiv al FRF a anunţat pierderea calităţii de membru al comitetului de către Bogdan Bălănescu.

“S-a constatat că Bogdan Bălănescu nu mai îndeplineşte condiţiile pentru a ocupa o funcţie în Comitetul Executiv”, declara preşedintele FRF, Răzvan Burdeanu, după şedinţa Comitetului Executiv, din data de 30 octombrie.

Afla mai multe despre: balanescu 

viewscnt
Articole similare