Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru FCSB! Un jucător important al ”roş-albaştrilor” riscă să stea pe ţuşă până la toamnă

O nouă lovitură pentru FCSB! Un jucător important al ”roş-albaştrilor” riscă să stea pe ţuşă până la toamnă

Superliga

Comentarii

Toni Petrea are parte de o nouă bătaie de cap, după ce Adrian Şut, 22 de ani, s-a accidentat la partida cu CFR. Mijlocaşul central riscă să fie indisponibil până la toamnă.

Problemele de lot de la FCSB continuă. Chinuiţi de accidentări încă din startul sezonului, Adrian Şut este noul nume de pe lista indisponibilităţilor ”roş-albaştrilor”. Mijlocaşul de 22 de ani s-a accidentat la ligamentele genunchiului stâng în partida cu CFR şi riscă să stea pe bară până în toamna acestui an, conform Fanatik.

O nouă lovitură pentru FCSB!

Prezent la FCSB din 2019, Şut a semnat cu formaţia lui Becali din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Clinceni, dar a mai petrecut un sezon la formaţia ilfoveană, sub formă de împrumut. În prima stagiune la trupa din capitală, mijlocaşul central a însumat 27 de apariţii, pentru prima echipă, fiind omniprezent în formula ”roş-albaştrilor”.

După accidentarea suferită, Şut li se alătură lui Coman, Panţîru şi Miron pe masa de tratament. Astfel, opţiunile lui Petrea continuă să se îngusteze, cu doar patru etape rămase până la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1adrian şutfcsbaccidentări fcsb. accidentare şut 

viewscnt
Articole similare