Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură pentru Zidane! Pierdere "galactică" pentru Real Madrid

O nouă lovitură pentru Zidane! Pierdere "galactică" pentru Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane continuă să aibă probleme în acest start de sezon la Real Madrid. "Galacticii" sunt măcinaţi de accidentări, iar Zidane a primit o nouă lovitură.

Federaţia de Fotbal din Serbia a anunţat duminică faptul că Luka Jovic (21 de ani) s-a accidentat la echipa naţională. El nu a jucat cu Portugalia şi nu va juca nici în următorul meci, contra celor din Luxemburg. 

Sârbii nu au oferit mai multe detalii despre accidentare, iar Jovic se va întoarce la Real pentru a începe recuperarea. În mod normal, el nu trebuia să joace cu Portugalia, însă a intrat în minutul 87 al meciului, iar acest lucru pare să îi fi agravat accidentarea. 

PROBLEME PENTRU ZIDANE

În ultimul meci de campionat, 2-2 cu Villarreal, Zidane a jucat cu doi atacanţi, Jovic fiind coleg cu Benzema în atacul "galacticilor". Însă odată cu această accidentare, francezul va trebui să schimbe din nou sistemul şi să joace cu un singur vârf. 

Jovic a fost transferat de Real în vară, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro. Sârbul încă nu a marcat într-o partidă oficială pentru Los Blancos.

Afla mai multe despre: luka joviczidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare