Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă modă în lumea sportului! FOTO | Zeama băută de fotbaliştii de top chiar pe teren. Ce speră să "obţină"

O nouă modă în lumea sportului! FOTO | Zeama băută de fotbaliştii de top chiar pe teren. Ce speră să "obţină"galerie foto

Diverse

Comentarii

O nouă modă se face simţită în ultimele luni în lumea sportului. Jucători de top din diferite discipline au fost fotografiaţi în timp ce consumau banala zeama de murături în timpul competiţiilor la care au luat parte, iar motivul e unul simplu. Conform ultimelor studii, zeama de murături ajută la stoparea crampelor musculare mai rapid decât apa.

Uruguayanul Lucas Torreira a fost surprins în timpul derby-ului câştigat în faţa lui Chelsea, scor 2-0, în timp ce bea dintr-o sticluţă albă pe care scira "Pickle Juice" (zeamă de murături) adusă de staff-ul medical, într-un moment în care mijlocaşul lui Arsenal se prăbuşise la pământ şi acuza crampe musculare.



Nu e un caz singular. Jucătorul americant de tenis  Frances Tiafoe a fost surprins în timp ce consuma aceeaşi băutură în timpul meciului cu Grigor Dimitrov, de la Australian Open, iar la final acesta a vorbit despre asta. "Am avut o pauză, dar apoi am început să mă resimt. Am jucat foarte bine şi eu încercam să "rămân în viaţă". Am băut zeamă de murături ca şi cum ar fi fost Kool-Aid, doar pentru a reuşi să-mi revin. Vă spun adevărul... Avea un gust groaznic şi mă simt îngrozitor acum". Ulterior şi rusul Daniil Medvedev a apelat la zeama de murături în meciul pierdut în faţa lui Novak Djokovic.



Moda e prezentă şi în cricket sau rugby, iar unele companii au început deja să vândă produsul îmbuteliat (foto jos).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: muraturizeama muraturipickle juice 

viewscnt
Articole similare