Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă mutare la CFR Cluj. Neluţu Varga negociază discret o adevărată lovitură

O nouă mutare la CFR Cluj. Neluţu Varga negociază discret o adevărată lovitură

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga negociază în această perioadă o mutare interesantă la CFR Cluj, care ar fi o adevărată lovitură pentru campionatul României

Neluţu Varga a dat afară în ultima perioadă preşedintele clubului, antrenorul şi câţiva jucători, dar schimbările din curtea campioanei nu se opresc aici.

Acţionarul majoritar al lui CFR Cluj negociază discret pentru o mutare spectaculoasă.

Mutare spectaculoasă la CFR Cluj. Negocieri discrete purtate de Neluţu Varga

Eşecul cu 6-1 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad i-a fost fatal lui Marius Şumudică, dar nu numai lui. Alături de el a fost dat afară şi Marian Copilu, preşedintele clubului.

Neluţu Varga i-a avut pe listă pentru această poziţie pe Dani Coman, Iuliu Mureşan şi Florin Prunea. Însă niciuna dintre aceste mutări nu s-a realizat, din diverse motive.

Pe listă a apărut acum un nume surprinzător. Din sursele Telekom Sport, Neluţu Varga negociază cu Cristi Balaj, căruia i-a propus funcţia de preşedinte al lui CFR Cluj.

Fostul mare arbitru FIFA este în prezent preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, unde a avut câteva realizări importante. Printre altele, Cristi Balaj a reuşit să recâştige credibilitatea agenţiei la nivel mondial şi a primit astfel să redeschidă laboratorul din Bucureşti.

De asemenea, numărul de controale antidoping în fotbalul românesc a crescut. În plus, Cristi Balaj a lucrat şi la schimbarea legislaţiei care controlează comerţul ilicit de steroizi, care până acum nu era considerată o activitatea infracţională.

Cristi Balaj mai are contract cu ANAD până în 2024 şi tocmai aceste succese pe care le-a avut acum îl fac să-şi dorească să nu revină în fotbal.

Însă Neluţu Varga face eforturi serioase pentru a reuşi să-l convingă să vină preşedinte la CFR Cluj, o mutare care ar fi printre cele mai spectaculoase din Liga 1.

Marian Copilu, dorit de Universitatea Craiova

În altă ordine de idei, Marian Copilu, fostul preşedinte al lui CFR Cluj, nu duce lipsă de oferte. Performanţele pe care acestea le-a avut atât la Unirea Urizceni, cât şi la CFR Cluj l-au făcut un conducător interesant pentru alte cluburi.

Drept urmare, Mihai Rotaru şi-ar dori să-l aducă în conducerea Universităţii Craiova. Ideea nu este nou. Rotaru l-a vrut pe Marian Copilu încă de acum câteva luni, dar atunci se afla sub contract cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare