Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă mutare pentru FC U Craiova! Clubul a confirmat transferul unui golgheter portughez

O nouă mutare pentru FC U Craiova! Clubul a confirmat transferul unui golgheter portughez

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a confirmat transferul lui Hugo Vieira, 32 de ani, ultima dată trecut pe la Hokkaido Consadole Sapporo, în prima ligă japoneză.

FC U Craiova continuă pregătirile pentru Liga 1! Aşa cum informa şi preşedintele Marcel Puşcaş, oltenii mai transferă doar jucători străini, iar noul atacant al formaţiei se potriveşte criterului. Hugo Vieira, 32 de ani, este un atacant portughez experimentat, care se alătură oltenilor după o aventură de jumătate de sezon în Japonia.

O nouă mutare pentru FC U Craiova!

”Hugo Vieira, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Hokkaido Sapporo, în prima ligă japoneză, a semnat cu Ştiinţa! Atacantul portughez, cu peste 284 meciuri jucate în carieră şi 105 goluri marcate în campionatele primelor ligi din Portugalia, Serbia, Rusia şi Japonia, este cel care va duce echipa către victorie prin golurile sale”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova pe contul oficial de Facebook.

Cu un campionat în Serbia şi două titluri de golgheter, unul în Portugalia şi unul în Japonia, Hugo Vieira dispune de o experienţă imensă în fotbalul mondial. Înainte de a semna cu FC U, portughezul le-a mai reprezentat pe Estoril, Gil Vicente, Benfica, Sporting Gijon, Braga, Torpedo Moscova, Steaua Roşie Belgrad, Yokohama Marinos, Sivasspor şi Hokkaido Consadole Sapporo.

Afla mai multe despre: fc u craiovahugo vieiratransferuri craiovatransferuri fc u 

viewscnt
Articole similare