Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă "perlă" la FCSB! Gigi Becali, încă o lovitură pe piaţa transferurilor: "Are calităţi excelente. Jucător de top!"

O nouă "perlă" la FCSB! Gigi Becali, încă o lovitură pe piaţa transferurilor: "Are calităţi excelente. Jucător de top!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) are o nouă "perlă" la FCSB. Patronul roş-albaştrilor l-a transferat pe Denis Haruţ (21 de ani) de la FC Botoşani pentru aproximativ 700.000 de euro, însă avea în curte fundaşul central pe care-l căuta ca să întărească apărarea liderului din Liga 1. Mihai Lixandru (19 ani), fundaşul împrumutat de FCSB la Viitorul, e fotbalistul care poate aduce o nouă lovitură pe piaţa transferurilor pentru Gigi Becali în viitor.

O nouă "perlă" la FCSB! Gigi Becali, încă o lovitură pe piaţa transferurilor: "Are calităţi excelente. Jucător de top!"

FCSB a investit mult, în ultimii ani, în academie şi roadele încep să apară. Gigi Becali a preluat modelul lui Gică Hagi şi şi-a făcut academie de top în România, iar FCSB are acum mulţi fotbalişti tineri pe care-i poate vinde pe bani mulţi. Octavian Popescu (18 ani) e cel mai recent şi cel mai bun exemplu, fotbalistul care a impresionat încă de la primele apariţii în Liga 1 şi care s-a impus deja ca titular în echipa roş-albaştrilor.

Perianu sau Niţă sunt şi ei alte exemplu, dar şi Robert Ion sau Gabriel Simion. Ultimul nume care a atras atenţia este Mihai Lixandru (19 ani), fundaş central împrumutat de FCSB la Viitorul Pandurii, în Liga 2, pe modelul lui Ştefan Cană anul trecut. Flavius Stoican, antrenorul Viitorului Pandurii, l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu mai caute alt fundaş central când îl are în curte pe Lixandru, despre care a rostit cuvinte frumoase şi a spus că are calităţi pentru a ajunge un jucător de top.

„Este o soluţie bună pentru noi şi chiar i-aş sugera lui Gigi Becali să nu mai caute un alt fundaş central, pentru că îl are în curtea proprie. Lixandru este jucătorul FCSB-ului şi are calităţi excelente. Dacă îşi vede de treabă poate ajunge un jucător de top”, a spus Flavius Stoican, printre alte, pentru Metropola TV.

Mihai Lixandru s-a făcut remarcat în partida pe care Viitorul Pandurii a câştigat-o în Cupa României, 1-0 cu Gaz Metan, în urma căreia echipa de Liga 2 a eliminat formaţia din Liga 1 din optimile Cupei. Mihai Lixandru a strâns 1.006 minute în 12 meciuri jucate la Viitorul Pandurii în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 2 - două posturi poate acoperi Mihai Lixandru în teren, cel de fundaş central şi cel de mijlocaş la închidere
  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali perla fcsbgigi becali lovitura transfer fcsbmihai lixandru gigi becali fcsbgigi becali mihai lixandru fcsblixandru becali fcsbfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare