Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la Barcelona! Ronald Koeman renunţă la un titular din sezonul trecut

O nouă plecare de la Barcelona! Ronald Koeman renunţă la un titular din sezonul trecut

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman continuă curăţenia în lotul celor de la FC Barcelona. Tehnicianul olandez a decis că nu se va mai baza pe fundaşul dreapta Nelson Semedo (26 de ani).

Portughezul se află de ceva timp pe "lista neagră" a catalanilor, însă odată cu venirea lui Koeman, plecarea lui a devenit iminentă. Internaţionalul portughez, unul dintre puţinii fotbalişti care a avut norocul de a juca alături de Messi şi de Cristiano Ronaldo, a fost titular în mare parte din sezonul trecut, însă prestaţiile sale au lăsat întotdeauna loc de mai bine.

Adus în urmă cu trei ani de la Benfica, Semedo şi-a mărit palmaresul cu cinci trofee: două titluri în LaLiga, o Cupă a Spaniei şi două supercupe. El mai are contract până în 2022 cu gruparea blaugrana, astfel că Barcelona i-a setat un preţ de 40 de milioane de euro

În locul lui Semedo, Barcelona îl vrea pe Hector Bellerin, susţine Marca. Catalanii vor încerca să îl aducă pe Bellerin sub formă de împrumut pentru un sezon, însă dacă Arseanl nu este de acord cu această metodă, clubul va pune pe masă 30 de milioane de euro pentru iberic. 

Afla mai multe despre: nelson semedobarca 

viewscnt
Articole similare