Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare de la FCSB la diferenţă de câteva zile! Mijlocaşul a fost prezentat oficial la echipa de tradiţie: "Îmi doresc să ajung sus"

O nouă plecare de la FCSB la diferenţă de câteva zile! Mijlocaşul a fost prezentat oficial la echipa de tradiţie: "Îmi doresc să ajung sus"galerie foto

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Aurel Pirciu, în vârstă de 18 ani, a fost împrumutat de FCSB la Farul Constanţa pentru următorul sezon. Unul dintre cei mai importanţi tineri jucători din academia vicecampioanei României va căpăta experienţă, în Liga 2, înainte de a face pasul al echipa de seniori.

FCSB a împrumutat încă un fotbalist la Farul

Farul îşi propune promovarea în următorul sezon, iar, pentru a acoperi şi locurile U21 din "primul 11", a împrumutat jucători de la FCSB. După ce constănţenii au anunţat împrumutul mijlocaşului în vârstă de 18 ani, Vlad Andrei Şerbănescu, de la FCSB, sâmbătă au anunţat şi a doua mutare. 

Aurel Pirciu a fost prezentat de conducerea Farului Constanţa şi a oferit o primă reacţie, în privinţa noii provocări, dar şi în privinţa obiectivelor sale: 

“Este un test important, trebuie să-mi ajut echipa, dar în acelaşi timp să joc bine şi pentru mine, pentru că-mi doresc să ajung sus. Este o şansă foarte mare, sper să am ocazia să debutez cât mai curând în liga secundă în tricoul alb-albastru al FC Farul, o echipă de tradiţie, care se luptă la promovare. O să fie un sezon greu, dar în acelaşi timp frumos, pentru că sunt şi alte echipe cu tradiţie în liga secundă şi vor fi numeroase meciuri cu mulţi spectatori în tribune. Îmi doresc mult să promovăm în prima ligă”, a spus Pirciu, conform site-ului clubului de la malul mării. 

Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbfarulaurel pirciu 

viewscnt
Articole similare