Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă plecare importantă de la FC Argeş. Andrei Panait a rămas liber de contract după despărţirea de piteşteni

O nouă plecare importantă de la FC Argeş. Andrei Panait a rămas liber de contract după despărţirea de piteştenigalerie foto

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş s-a despărţit de un nou jucător important din lot, după plecarea atacantului Andrei Blejdea la Dinamo.

Crescut la centrul de copii şi juniori de la FC Argeş, Andrei Panait s-a despărţit de gruparea piteşteană. Aceasta este a doua plecare importantă din lotul echipei din Liga I, după ce Andrei Blejdea a semnat, din postura de jucător liber de contract, cu Dinamo.

Andrei Panait s-a întors la clubul la care a crescut, în 2015, astfel că era cel mai vechi jucător din lotul echipei pregătite de tandemul Mihai Ianovschi-Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul defensiv de 31 de ani a fost om de bază în stagiunea anterioară când piteştenii au reuşit promovarea în prima ligă, însă în actualul sezon a evoluat într-un singur meci în turul sezonului regulat.

Jucător cu mare experienţă la nivelul Ligii a II-a, unde a strâns 69 de meciuri pentru CS Mioveni şi pentru FC Argeş, Andrei Panait este evaluat la 50 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, iar acum este liber de contract în urma despărţirii de piteşteni.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare