Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă poveste fabuloasă cu Claudiu Răducanu! Ce a spus fostul coleg de la Steaua: "Aveam o carte cu 1.800 de pagini, a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat. Cu el era ma greu cu cititul"

O nouă poveste fabuloasă cu Claudiu Răducanu! Ce a spus fostul coleg de la Steaua: "Aveam o carte cu 1.800 de pagini, a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat. Cu el era ma greu cu cititul"

Fotbal intern

Comentarii

Valeriu Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua, a vorbit în cadrul emisiunii Look Sport Live, despre momentele frumoase petrecute acolo.

Fostul fundaş a intrat în direct telefonic, iar în platou a fost un alt fost fundaş al Stelei, Iulian Miu (44 de ani). Cei doi şi-au amintit de cele mai frumoase momente petrecute în acelaşi vestiar.

”Am făcut performanţe la Steaua, alături de Iulian Miu. El arată bine şi acum şi poate juca destul de bine. Mă roade invidia când văd cum arată, că eu m-am îngrăşat. Când jucam amândoi, eu aveam peste 30 de ani... cei mai în vârstă îi coordonau pe cei mai mici. Când eu aveam 19-20 de ani, veteraniii mă puneau să car lucruri de către. Eu când am ajuns veteran, nu am făcut asta. Băieţii din generaţia lui Iulian Miu erau mai şcoliţi, mai şmecheraşi.Făceau glume”, a spus Valeriu Răchită, care a vorbit puţin şi despre Claudiu Răducanu, un fost atacant care a ieşit în evidenţă şi cu anumite aspecte din viaţa din afara fotbalului:

Am încercat şi pe Claudiu Răducan să-l fac să citească, aveam o carte cu 1.800 de pagini şi Claudiu a zis că citesc Biblia şi s-a bucurat (n.r. - râde). Cu el era ma greu cu cititul, dar şi el era un băiat extraordinar. Dar la el era mai greu. Claudelul era un izvor nesecat de perle, dar un caracter şi un marcator extraordinar. Aveam o echipă bună atunci, de ne băteam de la egal la egal cu Liverpool. Dacă acum cade o echipă din România cu Liverpool, se sperie. Speră să nu ia vreo şase-şapte”, a mai spus fostul stelist. 

 

Afla mai multe despre: claudiu raducanu 

viewscnt
Articole similare