Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă prelungire de contract la AC Milan, după Donnarumma şi Ibrahimovic. Este unul dintre cei mai importanţi jucători din lot

O nouă prelungire de contract la AC Milan, după Donnarumma şi Ibrahimovic. Este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotgalerie foto

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma şi Zlatan Ibrahimovic sunt decişi să îşi prelungească contractele cu AC Milan, dar oficialii clubului rossonero nu se opresc aici.

Il Giornale scrie că şefii clubului milanez sunt hotărâţi să îi ofere un nou contract şi lui Hakan Calhanoglu. Actuala înţelegere a turcului cu AC Milan este valabilă până vara viitoare, iar presa din Italia chiar a scris că decarul de pe San Siro poate pleca la finalul acestui sezon. 

Calhanoglu, transferat de la Bayer Leverkusen în 2017 pentru 23,3 milioane de euro, ar urma să semneze un contract pe încă patru ani şi să câştige 3,5 milioane de euro la AC Milan, acelaşi salariu pe care îl are în acest moment căpitanul echipei, Alessio Romagnoli. 

Mijlocaşul ofensiv turc s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Milan după reluarea campionatului. În total, Calhanoglu a marcat opt goluri şi a oferit opt assist-uri, iar în ultima etapă, în egalul cu Atalanta, a marcat un gol superb din lovitură liberă. 

VIDEO | Golul lui Hakan Calhanoglu din meciul cu Atalanta

Afla mai multe despre: hakan calhanogluac milan 

viewscnt
Articole similare