Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă previziune spectaculoasă făcută de Becali: România în semifinalele CM 2022! Cei patru jucători care nu pot lipsi din echipă: "Sunt de înaltă clasă"

O nouă previziune spectaculoasă făcută de Becali: România în semifinalele CM 2022! Cei patru jucători care nu pot lipsi din echipă: "Sunt de înaltă clasă"

Echipa națională

Comentarii

După ce a anunţat că FCSB va câştiga la un moment dat Liga Campionilor, Gigi Becali se declară convins că şi naţionala României va beneficia din plin de noua generaţie de fotbalişti.

Patronul FCSB e convins că România se va califica la CM 2022 şi, mai mult, va scrie istorie în Qatar, cu o calificare în semifinale.

Cu cel puţin patru jucători de la FCSB în ofensivă. Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Florinel Coman şi Florin Tănase sunt pariurile lui Becali.

"E mai greu acum de intrat în grupele Europa League, echipele s-au intărit. Au crescut adversarii, noi suntem la acelaşi nivel. Pot să spun chiar că am crescut putin, ca organizare, dar încet-încet. Am avut marfă mai bună, ma refer la jucători.



Dar acum vine o perioada de mari valori, aşa cred eu. Eu văd România peste 4 ani să joace semifinala de Cupa Mondiala cu jucatorii care sunt acum.

Eu văd ce marfă avem, daca sunt bine întreţinuţi aceşti jucători. Eu îi vad pe Man, Moruţan, Coman că sunt de înaltă clasă. Şi Tănase chiar. Eu am spus de cei trei  ai mei, nu îi cunosc pe Cicâldău şi Răzvan Marin. Nu mai ştiu cum merg acolo. Eu ştiu de 3 jucători: Man, Moruţan şi Florinel Coman. Tănase şi el sigur el va fi la naţională. Nu pot să zic de Dragoş Nedelcu.

Nedelcu va fi reprofilat în fundaş central pentru că avem nevoie de un jucator mult mai agresiv acolo
" a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becaliromaniacm 2022calificare 

viewscnt
Articole similare