Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă problemă pentru Alex Ioniţă: ”Nu ştiu să vă spun, mi s-a spus aşa printre picături”

O nouă problemă pentru Alex Ioniţă: ”Nu ştiu să vă spun, mi s-a spus aşa printre picături”

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă are noi probleme şi va lipsi din nou, după ce începuse să-şi intre în formă la Rapid.

Alex Ioniţă a lipsit un an după ce a fost suspendat pentru dopaj. Între timp, mijlocaşul de 26 de ani s-a transferat la echipa sa de suflet, Rapid.

Aici a început să primească tot mai multe minute şi forma sa a fost în creştere. Din păcate pentru el, a fost lovit de ghinion şi va lipsi din nou.

Alex Ioniţă va lipsi din nou de pe teren

Ioniţă a fost rezervă şi la meciul cu Academica Clinceni, dar a fost trimis pe teren la începutul reprizei secunde.

Mijlocaşul de 26 de ani a arătat o formă destul de bună şi a scos o lovitură de la 11 metri când tabela arăta 1-0 pentru gazde. Penalty-ul a fost transformat de Bălan, în minutul 52.

Însă Alex Ioniţă s-a văzut nevoit să părăsească terenul încă din minutul 79. Fostul internaţional român a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit cu Marzouk.

La finalul partidei, Mihai Iosif a declarat că primele informaţii pe care le-a primit sunt că accidentarea este destul de serioasă şi că va lipsi din nou de pe teren:

”Nu ştiu dacă mai greşeşte (n.r. referire la cazul de dopaj), pentru că are 26 de ani, dar s-a accidentat. A ieşit accidentat, ambii jucători introduşi la pauză au contribuit la primul penalty.

(Despre cât de gravă este accidentarea lui Ioniţă) Nu pot să vă dau un răspuns exact, pentru că nu ştiu. Ori întindere, ori ruptură. Nu ştiu să vă spun, mi s-a spus aşa printre picături, dar a ieşit, cu siguranţă va lipsi ceva”, a declarat Mihai Iosif.

Academica Clinceni - Rapid 2-3

Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31, Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalty), ’60 (penalty), Dandea ‘86

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Ventura, Moulin – R. Ion (Dumitrache ’89), Cascini, De Amorim (Vanzo ’77) – Omoh. Antrenor: Ionuţ Chirilă
  • FC Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Morais – Sefer (Moise ’73), Al. Albu, Crepulja, Alami (Ioniţă ’46, Bnou-Marzouk ‘79) – Ad. Bălan (Pănoiu ’90), Stahl (Ilie ’46). Antrenor: Mihai Iosif

Afla mai multe despre: ionita 

viewscnt
Articole similare