Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă propunere inedită pentru EURO 2020. Ce planuri are UEFA în privinţa fanilor care vor să meargă la stadion

O nouă propunere inedită pentru EURO 2020. Ce planuri are UEFA în privinţa fanilor care vor să meargă la stadion

EURO 2020

Comentarii

UEFA se gândeşte la posibilitatea ca doar fanii locali să asiste la meciurile din faza grupelor EURO 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, scrie vineri cotidianul britanic The Times.

Cu mai puţin de patru luni şi jumătate înainte de startul EURO 2020, situaţia este departe de a fi clară pentru suporteri din cauza pandemiei. UEFA ar urma să emită directive în privinţa acestui subiect în luna aprilie. Miercuri, forul fotbalistic european şi-a reiterat angajamentul să organizeze turneul în douăsprezece oraşe din douăsprezece ţări, printre care Bucureştiul.

Potrivit ziarului citat, UEFA se gândeşte să ia o măsură drastică pentru a limita deplasarea fanilor: la meciurile din faza grupelor să fie permis doar accesul suporterilor locali. Începând cu optimile de finală, un număr foarte mic de suporteri străini ar putea avea voie să călătorească. Dacă va fi aprobată această soluţie, UEFA va trebui să restituie integral valoarea biletelor atribuite până acum şi să reia vânzarea de la început.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Bucureşti. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 11 iunie - 11 iulie în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania).

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Afla mai multe despre: arena nationala 

viewscnt
Articole similare