Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă provocare pentru LeBron James: starul lui Lakers calcă pe urmele lui Michael Jordan

O nouă provocare pentru LeBron James: starul lui Lakers calcă pe urmele lui Michael Jordan

Baschet

Comentarii

La 22 de ani după primul film cu Michael Jordan, Space Jam 2 va apărea pe marile ecrane cu o altă vedetă a baschetului, LeBron James.

SpringHill Entertainment, societatea de producţie a lui LeBron James, a anunţat, miercuri, că starul de la Los Angeles Lakers va juca în Space Jam 2, după ce în primul film a jucat Michael Jordan.

Realizat în1996, primul Space Jam a fost un film în care personajele reale sunt alături de cele din desene animate, cum ar fi Bugs Bunny.

Pentru a anunţa evenimentul, Spring Hill Entertainment a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu un vestiar de baschet şi dulapuri cu numele lui Bugs Bunny, LeBron James, Terence Nance (regizor) şi Ryan Coogler (producător).

Baschetbalistul în vârstă de 33 de ani s-a transferat în această vară la Los Angeles Lakers, după unsprezece ani petrecuţi la Cleveland Cavaliers şi alţi patru la Miami Heat. De trei ori campion în NBA, James a fost declarat cel mai bun jucător din NBA în 2009, 2010, 2012 şi 2013. Are 14 prezenţe în NBA All Star şi de trei ori a fost MVP al finalelor disputate cu echipele sale. 

Afla mai multe despre: lebron james 

viewscnt
Articole similare