Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă reacţie a lui Infantino despre Super Liga europeană: "Ar trebui să fim mai atenţi când vorbim de sancţionarea echipelor"

O nouă reacţie a lui Infantino despre Super Liga europeană: "Ar trebui să fim mai atenţi când vorbim de sancţionarea echipelor"
Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, nu este în favoarea aplicării de sancţiuni împotriva celor douăsprezece cluburi care au încercat să lanseze Super Liga europeană, preferând un "dialog" pentru reformarea fotbalului.

"Anumite acţiuni trebuie să aibă consecinţe şi fiecare trebuie să îşi asume acţiunile sale. Dar trebuie mereu să fim atenţi atunci când vorbim despre sancţiuni. Se spune prea repede că trebuie să pedepsim. Este chiar popular - sau populist - uneori", a declarat Infantino.

În opinia oficialului elveţian, sancţiunile ar trebui să vină "în primul rând" de la autorităţile naţionale, apoi de la UEFA şi în cele din urmă de la FIFA, adăugând că, "prin pedepsirea de exemplu a unui club, pedepseşti de asemenea jucători, antrenori, fani care nu au nimic de-a face cu aceasta".

"Prefer întotdeauna favorizarea dialogului în locul conflictului, chiar şi în cele mai delicate situaţii'', a explicat Infantino.

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare