Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă reacţie controversată pentru Bouchard: "Nu joc tenis ca să-mi fac prietene!" Cum îşi explică declinul avut

O nouă reacţie controversată pentru Bouchard: "Nu joc tenis ca să-mi fac prietene!" Cum îşi explică declinul avut

Tenis

Comentarii

Eugenie Bouchard încearcă să revină în lumea bună a tenisului, la patru ani după ce devenea aproape peste noapte o vedetă a sportului alb. În 2014, Bouchard ajungea pe locul 5 în lume, după un an în care jucase semifinale la Australian Open şi Roland Garros şi finala la Wimbledon.

Între timp, Bouchard a ajuns să lase impresia unei jucătoare interesată mai mult de ce se întâmplă în afara terenului de tenis şi a fost protagonista mai multor momente care nu îi fac cinste.

Totuşi, jucătoarea din Canada spune că tenisul reprezintă principala ei preocupare şi pune declinul ei pe seama faptului că nu a ştiut să gestioneze faima câştigată atât de rapid.

"Totul s-a întâmplat atât de rapid pentru mine, în 6 luni. Nu am realizat ce mi se întâmpla, eram într-o bulă, iar faptul că nu realizam m-a ajutat să ajung departe in anumite turnee. Dar când am înţeles că totul este foarte special, am fost influenţată de presiune şi am pierdut în primul tur la Roland Garros, în anul următor (2015)", a declarat Bouchard într-un interviu amplu acordat ediţiei franceze a revistei GQ.



Strângerea de mână refuzată Alexandrei Dulgheru şi crezul lui Bouchard: Nu joc ca să-mi fac prietene!

Bouchard, care în 2015 era protagonista unui moment urât cu ocazia confruntării Canada - România, din Fed Cup, refuzând să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorţi (pe atunci ocupantă a locului 7 WTA, Bouchard a precizat ca nu are nimic cu sportiva româna, dar nu crede în ideea de a ura succes inainte de meci), Bouchard a explicat de ce arată adesea o atitudine rece faţă de adversarele sale din circuit.

"Nu am prietene pentru că tenusul e slujba mea! E o competiţie în care trebuie să-şi învingi adversarul. Joc tenis să câştig, nu să îmi fac prietene!", spune Bouchard.
 

Afla mai multe despre: bouchardtenisinterviu 

viewscnt
Articole similare