Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă reacţie dură la adresa lui Gigi Becali! "Nu găsim cuvinte în vocabular să descriem ce se întâmplă acolo. Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuşi Muppets!"

O nouă reacţie dură la adresa lui Gigi Becali! "Nu găsim cuvinte în vocabular să descriem ce se întâmplă acolo. Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuşi Muppets!"

FCSB

Comentarii

Implicarea lui Gigi Becali la echipă este tot mai mare, iar mai multe voci din fotbalul românesc îl constentă pe petronul FCSB pentru deciziile sale.

Becali continuă să comande schimbările, fără să ţină cont de antrenorul care se află la cârma echipei. După doar 30 de minute în meciul cu UTA, Gigi Becali o hotărât să efectueze 3 schimbări. Cristea, Dumiter şi Oaidă au fost înlocuiţi cu Coman, Cordea şi Olaru.

Florin Lovin, fost jucător la echipa roş-albastră, s-a enervat după ultimele evenimente de la FCSB şi a lansat un atac la adresa lui Gigi Becali. El îl consideră pe latifundiarul din Pipera vinovat pentru rezultatele din ultimii ani. 

Lovin: "Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuşi Muppets!"

"E o aberaţie ce se întâmplă la FCSB. Nu cred că mai găsim cuvinte în vocabular să descriem ce se întâmplă acolo. De la penibil la orice. Şi argumentul cu banii e o prostie. S-a trecut peste orice limită, se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuşi Muppets.

Legat de jucători, pentru mine un antrenor care face ce face şi schimbă mereu repede distruge psihicul fotbaliştilor. Doar un antrenor m-a scos înainte de pauză. Şumudică, cu care am avut o relaţie foarte bună până atunci, dar după totul s-a stricat. Nu poţi să nu fi afectat.

La FCSB e o discuţie diferită fiindcă nu antrenorul face schimbările. Moralul jucătorilor nu mai poate fi bun, fiindcă ei ştiu că dacă intră prost în meci şi dau 3 pase greşite sunt schimbaţi după 20 de minute", a spus Florin Lovin, la PRO X. 

În urma rezultatului de duminică seara, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte. UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: becali-fcsb-lovin 

viewscnt
Articole similare