Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă "săgeată" trimisă de Şahtior Doneţk! Mircea Lucescu, criticat de conducătorul cu care a lucrat: "Doar asta îl interesează"

O nouă "săgeată" trimisă de Şahtior Doneţk! Mircea Lucescu, criticat de conducătorul cu care a lucrat: "Doar asta îl interesează"

Stranieri

Comentarii

Directorul executiv al lui Şahtior Doneţk, Sergiy Palkin, consideră că Mircea Lucescu şi-a trădat fosta echipă atunci când a semnat cu rivala Dinamo Kiev. De altfel, oficialul a avut un discurs dur la adresa antrenorului român, care a scris istorie în Ucraina.

O nouă "săgeată" dinspre Şahtior Doneţk pentru Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a petrecut 12 ani pe banca lui Şahtior, iar numirea sa la Dinamo Kiev a făcut valuri în Ucraina. La câteva luni distanţă, directorul executiv al lui Şahtior Doneţk, Sergiy Palkin, cel care a lucrat cu Mircea Lucescu, a oferit o nouă replică:

“Voi răspunde pentru ultima dată la întrebarea despre Mircea Lucescu. Asta după ce am auzit că se vehiculează ideea că Şahtior nu a vrut ca Lucescu să vină la Dinamo Kiev, dar iată ce bine îi merge acum clubului patronat de Ihor Surkis.

Înainte ca Surkis să-l abordeze pe Lucescu, am stat de vorbă cu el. I-am spus că Lucescu este un antrenor foarte bun, că va fi un atu pentru Dinamo Kiev. Şi am avut dreptate. Dinamo a ajuns în grupele UEFA Champions League, unde nu mai ajunsese de câţiva ani. A adus un antrenor care a produs rezultate, care a creat competiţie în Ucraina, ceea ce e important şi pentru noi, vrem să avem adversari puternici.

Când l-am criticat pe Lucescu am făcut-o din cauza unor considerente personale. El nu pune preţ pe relaţiile cu oamenii, ci este interesat doar de propriul ego.

Cred că e singurul antrenor care, după 12 ani petrecuţi la un club, se duce la marea rivală. Din câte ştiu, nu s-a mai întâmplat aşa ceva în istoria fotbalului”, a explicat Palkin în presa din Ucraina.

După 13 etape, Dinamo Kiev conduce în campionatul Ucrainei, cu 30 de puncte, cu unul mai mult decât rivala Şahtior Doneţk. 

În acest sezon, echipa antrenată de Mircea Lucescu a evoluat în grupele Champions League, unde a terminat pe locul al treilea. Şahtior continuă în 16-imile Europa League, după ce s-a clasat peste Ferencvaros, dar sub Barcelona şi PSG. 

Afla mai multe despre: mircea lucescusahtior donetkdinamo kiev 

viewscnt
Articole similare