Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă surpriză în Cupa Spaniei! După Real, a fost eliminată şi Barcelona. Bilbao a dat lovitura cu un minut înainte de final

O nouă surpriză în Cupa Spaniei! După Real, a fost eliminată şi Barcelona. Bilbao a dat lovitura cu un minut înainte de final

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Spaniei de Athletic Bilbao. Golul a venit în al treilea minut de prelungire.

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1-0

Barcelona a fost eliminată şi ea în sferturile Cupei Regelui, după un autogol al lui Busquets venit în ultimele secunde ale prelungirilor. Catalanii au condus ostilităţile pe San Mames, dar fără să pună în prea mare pericol poarta lui Simon. În repriza a doua, Griezmann şi Messi au fost faţă în faţă cu portarul bascilor, dar nici unul dintre ei nu a reuşit să îl învingă. În semifinale au ajuns Granada, Mirandes, Real Sociedad şi Bilbao, iar tragerea la sorţi a acestora este programată vineri.

Echipele de start:

  • Athletic Bilbao: Simon - Alvarez, Nunez, Martinez - Capa, Garcia, Vesga, Berchiche - Garcia, Muniain - Williams
  • FC Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, de Jong - Roberto, Messi, Fati

Min. 90+3: GOOOOOOOL BILBAO! Inaki William trimite mingea cu capul în poartă, când toată lumea se gândea la prelungiri. 

Min. 10: Inaki Williams a înscris pentru Bilbao, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. 


Athletic Bilbao - FC Barcelona, meci din Cupa Spaniei, se vede în exclusivitate la Telekom Sport 2, joi de la ora 22:00

Aflaţi aparent într-o uşoară de criză de formă, campioana Spaniei are deplasare foarte dificilă la Bilbao, acolo unde va juca împotriva formaţiei Athletic Club de Bilbao.

  • LIVE VIDEO Cupa Spaniei | Athletic Bilbao - Barcelona, joi de la ora 22:00, la Telekom Sport 2

Barca a trecut de Leganes fără probleme în turul precedent. în timp ce Bilbao a depăşit-o cu emoţii pe Tenerife, după executarea loviturilor de la 11 metri.

Barcelona a pierdut pe San Mames la ultima sa deplasare şi nu a mai câştigat pe acest teren din 2017, când s-a impus cu scorul de 2-0. La ultima vizită pe San Mames în Copa del Rey, catalanii au pierdut cu 2-1. Aduriz şi Inaki Williams au marcat golurile gazdelor, în timp ce Messi a punctat pentru FC Barcelona.

Barca a şi câştigat în Cupa Spaniei pe San Mames. Victorii în 2016 pe acest stadion, scor 2-1, dar şi în 2015, scor 3-1. În schimb, în Supercupa Spaniei, gruparea blaugrana a pierdut în mod incredibil pe San Mames, scor 0-4, la câteva luni după ce câştigase cu 5-2, pe acelaşi teren, în campionat. 

Afla mai multe despre: barcelonaathletic bilbaocupa spania 

viewscnt
Articole similare