Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă surpriză la UK Championship: John Higgins elimiat de Zhou Yuelong în doar 8 frame-uri. Robertson merge mai departe.

O nouă surpriză la UK Championship: John Higgins elimiat de Zhou Yuelong în doar 8 frame-uri. Robertson merge mai departe.

Sporturi

Comentarii

John Higgins a pierdut cu 6-2 meciul jucat în compania lui Zhou Yuelong. Acesta i se alătură lui Ronnie O'Sullivan, elminat şi el în primul tur.

Higgins a fost condus încă de la debut cu 4-0 şi astfel misiunea acestuia a devenit una foarte grea încă de la început. Chinezul a început cu un break de 90 după care a continuat cu unul de 60. Higgins a revenit uşor după pauză însă diferenţa prea mare luată încă de la început de Zhou a fost prea mult pentru o revenire. Zhou îl va întâlni în sferturi pe câştigătorul meciului dintre Xiao Guodong şi Jack Lisowski.

Într-o altă optime de finală ceva mai echilibrată, favoritul Neil Robertson a trecut de Anthony McGill, scor 6-4. Robertson a revenit de la 2-4 câştigând 4 frame-uri la rând. Robertson a reuşit un break de 94 încă din debut, iar replica lui McGill nu a întârziat după un break de 100 reuşit de acesta. Cel mai mare break al meciului a fost reuşit de Robertson, 137. Tot astăzi au loc meciurile Mark Selby - Barry Hawkins, Joe Perry - Jamie Jones.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: snooker 

viewscnt
Articole similare