Experiențe împreună.
You are here:

O nouă ţeapă?! Clubul de tradiţie care-l deturnează pe atacantul dorit la FCSB. Gigi Becali tocmai negociase cu el

O nouă ţeapă?! Clubul de tradiţie care-l deturnează pe atacantul dorit la FCSB. Gigi Becali tocmai negociase cu el

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi încearcă norocul cu încă un străin în atacul FCSB-ului. Cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani) a fost chemat în Liga 1, dar fostul internaţional este atras şi de o fostă echipă, unde a petrecut trei ani. Finanţatorul FCSB a anunţat condiţiile în care ar urma să vină jucătorul, iar acest aspect ar putea face diferenţa.

Zdenek Ondrasek, deturnat în ultimul moment? Poate ajunge în Polonia, în loc de FCSB

Campania de transferuri la FCSB a început cu Stipe Vucur, Andrei Cordea şi Alexandru Creţu, care au trecut vizita medicală şi pleacă în cantonamentul echipei, înaintea noului sezon. După ce a mai echilibrat compartimentul defensiv, acum vicecampionii vor şi un om de atac. Florin Tănase a spus în mai multe rânduri că nu se simte bine ca vârf şi, în plus, căpitanul ar putea pleca în străinătate în această pauză. 

Cu Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic plecaţi, Gigi Becali s-a reorientat şi a pus ochii pe Zdenek Ondrasek, atacant cu şapte meciuri şi două goluri în naţionala Cehiei, pentru care a jucat în ultima ediţie a Ligii Naţiunilor. 

Gigi Becali i-a propus un an de contract şi 10.000 de euro lunar, ca să plece de la Viktoria Plzen, cu care mai are o înţelegere valabilă până în 2023. 

Doar că FCSB are concurenţă în privinţa transferului. Presa din Polonia anunţă că pe fir a intrat şi Wisla Cracovia, fosta echipă la care a stat între 2016-2019. 

"Posibilitatea ca Ondrasek să revină pe Vistula a fost discutată cu antrenorul Adrian Gula (n.r. - principalul Wislei), care i-a fost antrenor la Plzen", anunţă Gazetakrakowska.pl, care scrie şi despre oferta FCSB-ului. 

Jurnaliştii polonezi susţin că atacantul oricum se va întoarce în Polonia, chiar dacă nu-şi va continua cariera acolo: "Se întoarce în Cracovia, oricum, pentru că are o viaţă cu o poloneză, Daria Dembińska, pe care a cunoscut-o în perioada sa la Wisla". 

  • 13 titluri de campioană are Wisla Cracovia. 

FCSB poate rata încă un fotbalist

Ar fi al treilea fotbalist pe care Gigi Becali îl ratează la FCSB în această vară. Andrei Dumiter a fost aproape de pleca de la Sfântu Gheorghe cu direcţia Berceni, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi şi-a explicat decizia. 

De asemenea, Alexandru Albu a avut noi discuţii cu conducerea vicecampioanei, dar Concordia Chiajna a ţinut de preţ. În cele din urmă, fundaşul central a semnat cu Rapid Bucureşti.

viewscnt
Articole similare
CTP, despre Ana Maria Popescu: "Tupeu de mahala!"