Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă trădare ISTORICĂ în Liga I. Lovitură uriaşă dată de Becali pentru Universitatea Craiova. FCSB le-a furat oltenilor un jucător în ziua meciului cu Astra

O nouă trădare ISTORICĂ în Liga I. Lovitură uriaşă dată de Becali pentru Universitatea Craiova. FCSB le-a furat oltenilor un jucător în ziua meciului cu Astragalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în acest sezon din Liga I, însă Gigi Becali a început deja pregătirea noului sezon în care speră ca echipa sa să dea mare lovitură în campionat.

În 2015 a luat ultima dată titlul FCSB, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. De atunci, Gigi Becali a schimbat antrenorii pe bandă rulantă, însă Laurenţiu Reghecampf, Mihai Teja sau Nicolae Dică n-au putut aduce titlul mult aşteptat. În urma rezultatelor dezamăgitoare pe care le-a avut FCSB în ultimele sezoane, Gigi Becali a schimbat strategia echipei şi a început să investească serios în centrul de copii şi juniori.

Convins că acesta va fi viitorul clubului, aşa cum a procedat şi Gheorghe Hagi cu investiţiile sale din cadrul clubului de la malul mării, Gigi Becali a construit o academie modernă, cu toate facilităţile, la Berceni, şi a început să aducă cei mai buni tineri jucători din ţară pentru a-i creşte şi pentru a-i lansa în fotbalul mare.

Becali a mai dat o lovitură la FCSB. Popescu a semnat cu roş-albaştrii

Aşa cum a procedat şi cu Andrei Vlad, în 2017, când l-a luat de la Universitatea Craiova, cu 400 de mii de euro, Gigi Becali le-a dat o nouă lovitură importantă oltenilor. Conform sport.ro, patronul de la FCSB l-a luat liber de contract pe Octavian Popescu, unul dintre cei mai talentaţi juniori din Bănie. Roş-albaştrii l-au urmărit încă din iarnă pe tânărul mijlocaş de bandă, iar acum au reuşit să-l convingă să semneze cu FCSB, echipă alături de care Octavian Popescu a efectuat deja primele antrenamente la baza din Berceni.

Fotbalistul de 17 ani a reuşit să impresioneze la echipa secundă a Universităţii Craiova, iar evoluţiile sale i-au atras atenţia şi lui Victor Piţurcă, antrenorul oltenilor din prima parte a acestui sezon.

"E foarte talentat, e foarte bun. Putea chiar să se impună şi să joace daca venea mai devreme la prima echipă", spunea Victor Piţurcă. De altfel, fostul selecţioner l-a chemat în mod constant pe Octavian Popescu la antrenamentele primei echipe a oltenilor.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare