Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă trădare pe axa Dinamo - FCSB? VIDEO | Marius Niculae: "Nu-l văd jucând acolo, dar orice e posibil!"

O nouă trădare pe axa Dinamo - FCSB? VIDEO | Marius Niculae: "Nu-l văd jucând acolo, dar orice e posibil!"

Superliga

Comentarii

Marius Niculae a participat la acţiunea caritabilă Marriott Cycling Challenge unde a pedalat pentru a ajuta organizaţia SOS Satele Copiilor şi a vorbit şi despre situaţia echipei sale de suflet, Dinamo.

"Cred că Mircea Rednic o să aibă grijă de ei (n.r. jucătorii lui Dinamo) să pedaleze cum trebuie ca să ajungă în play-off, deşi le va fi foarte greu", s-a amuzat Niculae, care a comentat şi aducerea atacantului francez Gregory Tade: "Vom vedea în ce formă este. Îl ştim cu două feţe, una la Cluj, alta la Steaua. Să sperăm că la Dinamo va fi cea de la Cluj, în care a fost şi golgheter".

Niculae spune că nu-l vede pe Dorin Rotariu jucând în tricoul rivalilor de la FCSB, dar nu exclude în totalitate această variantă, în condiţiile în care unchiul său, Iosif Rotariu, a scris istorie în culorile roş-albastre.

"Unchiul lui a jucat la Steaua, aşa că... Nu mi-l închipui (n.r. pe Dorin jucând la FCSB), dar e posibil orice. La Dinamo s-a simţit cel mai bine şi de la Dinamo a prins transferul la Brugge, iar eu zic că ar fi un moment bun să se întoarcă la Dinamo, să prindă din nou echipa naţională şi încă un transfer la o echipă mult mai mare", a declarat Niculae pentru Telekom Sport.

142 de meciuri a jucat Dorin Rotariu pentru Dinamo, unde a marcat 30 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive

Împrumutat de Club Brugge în Olanda, la AZ Alkmaar, Dorin Rotariu a fost ofertat de Gigi Becali, însă tatăl mijlocaşului ofensiv a exclus din start o trecere a acestuia la FCSB.

 

Afla mai multe despre: marius niculaedorin rotariufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare